Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 74
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'OSIM AKO SE SITUACIJA NE STABILIZIRA'

Preokret u slučaju popularne plaže: Tvrtka SPORT B odustaje od koncesije nad 'Zlatnim ratom'

zlatni rat
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
1/5
24.04.2017.
u 14:09

Naša ponuda je utemeljena isključivo na gospodarskim kriterijima, čime štitimo javni interes daleko bolje od onih koji neargumentirano 'svojataju' javno dobro, navode u priopćenju.

Tvrtka SPORT B d.o.o. odlučila je odustati od koncesije za korištenje plaže Zlatni rat u Bolu, stoji u priopćenju.

Navode kako je njihova ponuda "ocijenjena najpovoljnijom", zbog čega je Županijska skupština i donijela odluku da se njima dodjeli koncesija.

U priopćenju pišu i kako su ''medijski i politički pritisci'' te ''neutemeljeni otpor lokalne zajednice'' prema njihovoj tvrtki doveli u pitanje mogućnost ''obavljanja djelatnosti na koncesioniranom području'' te da zbog toga nisu spremni sklopiti ugovor o koncesiji ''osim ako se prethodno situacija ne stabilizira''.

''Naša ponuda utemeljena je isključivo na gospodarskim kriterijima, čime štitimo javni interes daleko bolje od onih koji neargumentirano 'svojataju' javno dobro (i to bez plaćanja adekvatne naknade)'', stoji u priopćenju.

''Nadamo se da će u budućnosti o ovako važnim pitanjima odluku donositi struka, rukovodeći se propisanim kriterijima, a ne 'ulica' ni politički centri moći, bez argumenata, budući da je otvoreni, razvojni i savjesni pristup potencijalnim investitorima, ma tko oni bili, jedini koji je moguć, ako je cilj stvaranje transparentnog, naprednog i civiliziranog društva'', naveli su u priopćenju.

>> Ne daju slavnu plažu: Na Zlatnom ratu ručnicima ispisali "Zauzeto"

>> Općina Bol pismom se obratila Plenkoviću i Butkoviću

>> Plenković: Inzistiram na transparentnom procesu za Bol i Zlatni rat

Ključne riječi

Komentara 47

ZG
zorbas.grk
15:06 24.04.2017.

sve zajedno vrlo neozbiljno

KU
kupatilo
14:34 24.04.2017.

Bilo kako bilo ovi ili oni ali bitnoje dase muljatore otjera i daje tome podrsku dao i premijer sto u dosadasnjim vladama nije bio slucaj a pogotovo Zokijevoj.

ST
stomiovotreba
14:45 24.04.2017.

Lokalni papci pobijedili.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije