Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 160
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ljeto na izmaku

Za vikend stiže promjena vremena

kiša
Foto: Grgo Jelavić/Pixsell
02.09.2015.
u 10:32

U unutrašnjosti će puhati slab i umjeren jugozapadnjak, a na Jadranu slab i umjeren jugozapadnjak i jugo. Jutarnja temperatura u unutrašnjosti od 15 do 20, a na Jadranu od 21 do 26°C

Nakon sunčanog i toplog vremena danas se poslijepodne i navečer u  zapadnim krajevima unutrašnjosti te na sjevernom Jadranu očekuje više oblaka uz malu mogućnost za poneki pljusak s grmljavinom, javlja Vrijeme.net.

U četvrtak nas očekuje pretežno sunčano vrijeme, no poslijepodne i navečer u zapadnoj unutrašnjosti i na sjevernom Jadranu moguć je porast naoblake te poneki lokalni pljusak s grmljavinom. U unutrašnjosti će puhati slab i umjeren jugozapadnjak, a na Jadranu slab i umjeren jugozapadnjak i jugo. Jutarnja temperatura u unutrašnjosti od 14 do 19, a na Jadranu od 21 do 26°C. Najviša dnevna temperatura u unutrašnjosti od 27 do 32, a na Jadranu od 28 do 32°C.

U unutrašnjosti će puhati slab i umjeren jugozapadnjak, a na Jadranu slab i umjeren jugozapadnjak i jugo. Jutarnja temperatura u unutrašnjosti  od 15 do 20, a na Jadranu od 21 do 26°C. Najviša dnevna temperatura od 28 do 33°C.

U subotu se očekuje promjenljivo i malo svježije. Lokalno su mogući pljuskovi i grmljavina, osobito u petak poslijepodne, a u subotu će kiša biti češća i izraženija. U Dalmaciji će biti pretežno sunčano, a na sjevernom dijelu promjenljivo, uglavnom u petak uz mogućnost lokalnih pljuskova s grmljavinom. U subotu posvuda jače naoblačenje s kišom i izraženim grmljavinskim pljuskovima. U petak će puhati jugo, a u subotu okrenuti na buru i sjeverozapadnjak.

>> Još nekoliko vrućih dana pa promjena vremena: Stiže kiša i niže temperature

Komentara 2

Avatar istovari
istovari
14:05 02.09.2015.

Sve ima svoj kraj osim banane....onda ima dva kraja!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije