Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 142
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
27.01.2015. u 12:00

Ima li išta logičnije nego državnim novcem istjerati privatnike i ponuditi superioran WC papir i to peteroslojan? Dva sloja treba poslati Vladi. Ovjerena.

Nježan dodir brazilskog eukaliptusa

Davor Čović, predsjednik uprave Narodnih novina, tvrtke u stopostotnom državnom vlasništvu, ponosno predstavlja “veliki izdavački pothvat”, pokretanje proizvodnje WC papira. “Bit će to vrhunski peteroslojni toaletni papir od brazilskog eukaliptusa”, hvali se Čović u Jutarnjem i otkriva da je na tu briljantnu poslovnu ideju došao vidjevši da država troši velike količine WC papira koje kupuje od privatnih proizvođača. Ima li išta logičnije nego državnim novcem istjerati privatnike i ponuditi superioran WC papir i to peteroslojan? Dva sloja treba poslati Vladi. Ovjerena.

Zbunjujuće poruke

Sinčić nema ništa ni protiv kapitalista ni protiv RF-a

Ivan Vilibor Sinčić, čelnik Živog zida, nastavlja zbunjivati neprijatelje, ali i prijatelje svog “ni lijevog ni desnog” pokreta. U danu grčke promjene vlasti Sinčić je za Slobodnu izjavio da surađuje s grčkom Syrizom, ali su mu bliži talijanski pokret “Pet zvjezdica” Beppea Grilla i britanski UKIP. Otvoren je, kaže, za partnerstvo i s hrvatskom Radničkom frontom (RF), premda samo dva stupca dalje naglašava kako Živi zid “jako cijeni privatnu inicijativu i poštuje privatno vlasništvo”, a za razliku od RF-a “protiv kapitalista nema ama baš ništa”. Štoviše, “mi se želimo baviti stvaranjem novca”, precizira Sinčić, zvijezda u usponu koja tek traži zviježđe u kojem će se skrasiti.

Arhitekt predlaže

Nove dvore za predsjednicu treba sagraditi u Buzinu

Kolinda Grabar-Kitarović, novoizabrana predsjednica RH, sve je bliže ostvarenju najave da će “pritisnuti” premijera. Sudeći po napisima u tisku, nameće se i tema: preseljenje rezidencije u Visoku ulicu. Zna se što su prioriteti.

Karamba politika

Banski dvori i Pantovčak složni da je prioritet selidba

Krešimir Rogina, ugledni arhitekt, izložio je u Jutarnjem svoju radikalnu ideju prema kojoj Kolinda Grabar-Kitarović treba napustiti Pantovčak, a nove bi Predsjedničke dvore trebalo izgraditi – u Buzinu. Ne samo to, već bi Rogina u Buzinu sagradio i novu zgradu Vlade te Sabora kako bi se objedinili svi upravni sadržaji. Rogina to obrazlaže potrebom da takvi sadržaji ne opterećuju grad i ne otežavaju promet u centru. Uostalom, bit će im bliže i američko veleposlanstvo.

>>Varga u šest mjeseci proveo 60 dana na putu

>>Kerum nema za plaće, ali ima za nove Mercedese

Komentara 8

MI
mirrro
12:39 27.01.2015.

To je za one ko ji imaju dugacke nokte, do sad onaj papir troslojni uvijek bi probusili pa bi im prstic zaglavio nutra,mislim nije to higijenicno,svaka vam cast na tom novom petoroslojnom

DU
Deleted user
12:19 27.01.2015.

Mislim da oni spremaju 5 slojeva kao spešl edišn za Milanovića jer taj čovjek, pardon naš vrli premijer. je nalik vagonskom WC-u - kapacitet neograničen i kad progovori, učas strada i šef i postaja i par km pruge...

DU
Deleted user
17:43 27.01.2015.

Vratiti papir ovoj vladi ali tek nakon upotrebe, po mogućnosti velike. To bi odgovaralo njihovoj dosadašnjoj politici.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije