Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 73
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Novi šef HDSSB-a

Vulin: Ni Glavaš ni itko drugi neće upravljati mnome

Dragan Vulin
Foto: Davor Javorović/Pixsell
1/3
16.09.2014.
u 19:10

Dvadesetosmogodišnji Dragan Vulin, prema svemu sudeći, bit će novi šef HDSSB-a...

Dvadesetosmogodišnji Dragan Vulin, prema svemu sudeći, bit će novi šef HDSSB-a.

Iako nije isključeno da će biti još kandidata na izbornom Saboru HDSSB-a 8. listopada, oni će tek “glumiti demokraciju” jer su najvažnija stranačka tijela (Predsjedništvo i Glavni odbor), a ponajviše čelnik HDSSB-a Branimir Glavaš, za novog šefa podržali Vulina. Njegova mladost (28 godina) već se tumači i kao mogućnost da se možda neće nametnuti kao autoritet i kako će biti pod utjecajem starijih stranačkih vukova, a ponajviše Glavaša.

– Imam svoju glavu – odgovara Vulin na pitanje kako komentira takve stavove. Odgovara da ni Glavaš ni itko drugi njime neće upravljati, ali, dodaje, Glavaša poštuje kao utemeljitelja HDSSB-a. Vulin je od 2008. u stranci, od svoje 22. godine, a u stranku je ušao na poziv vodstva HDSSB-a. Na dopunskim izborima u Erdutu 2009. godine izabran je za zamjenika načelnika iz reda hrvatskog naroda. Znanstveni je novak na ETF-u.

>>Dragan Vulin kandidat za novog predsjednika HDSSB-a

>>HDSSB je u silaznoj putanji pa Glavaš želi za šefa mladog Vulina

Komentara 1

CO
coolman
20:25 16.09.2014.

Lep ko slika!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije