Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vukovarski SDP

'Gradonačelnik Penava, HDZ i njihovi partneri ukrali su nam i proslavu Praznika rada'

Praznik rada
Foto: Ilustracija: Goran Stanzl/PIXSELL
04.05.2015.
u 12:47

- Gradonačelnik Penava, HDZ i njihovi partneri ukrali su nam i proslavu Praznika rada. No ove godine Adica je bila mjesto razdvajanja, stvaranja tenzija i razdora. Za koga je Adica uređena ako ne za građane, navode iz vukovarskog SDP-a.

Pod nazivom „Kako je HDZ ukrao Praznik rada Vukovarkama i Vukovarcima“ SDP se danas oglasio priopćenjem u kojem tvrde da ono što je bilo gotovo nemoguće da se dogodilo.

- Gradonačelnik Penava, HDZ i njihovi partneri  ukrali su nam i proslavu Praznika rada. Park šuma Adica oduvijek je bilo mjesto okupljanja  svih  Vukovarki i Vukovaraca, mjesto zajedništva, druženja, zabave, što je i suština proslave Praznika rada, da se građani razonode i zabave onako kako sami žele. No ove godine Adica je bila mjesto razdvajanja, stvaranja tenzija i razdora. Za koga je Adica uređena ako ne za građane, navode iz vukovarskog SDP-a.

Pitaju se i jesu li dio novih sadržaja u program proslave i udaljavanje van kruga Adice građana koji su htjeli roštiljati uz obitelj i prijatelje, onemogućavanje SDP-ove tradicionalne podjele oko 3000 porcija graha sugrađankama i sugrađanima, razmještanje zabavnog sadržaja kilometar ili dva od Adice uz naselje Lužac i napeta atmosfera začinjena paljenjem baklji pojedinih navijačkih skupina, a sve to u organizaciji Grada Vukovara.

- Pod parolom uvođenja reda i prevencije požara, za gradsku vlast, problem su bili roštilji s četiri ćevapa i dvije pljeskavice, no zato problem nisu bili nekoliko desetaka baklji koje su slobodno gorile ispod drveća u park šumi Adica. I ovo je učinjeno pod sloganom  bolje svima, za bolji Vukovar , navode iz SDP-a.

>> Proslava Praznika rada u Vukovaru: U Adici bez kampiranja građana i roštilja

Komentara 37

Avatar mirica19
mirica19
12:55 04.05.2015.

Očito vukovarski SDP-ovci nemaju pametnijega posla...Vukovar je idalan grad, pa se idemo malo baviti time da prozivamo gradonačelnika. Ljudi primite se posla, privucite investicije, otvarajte radna mjesta, i onda neće biti potrebe za ovakvim nebitnim prozivkama.

BH
bijela_hrvatska
13:04 04.05.2015.

zadnja hrana za koju bih molio Boga, da mi o njoj ovisi život je - "komunistički grah"...

Avatar ivan_horvat
ivan_horvat
13:29 04.05.2015.

HDZ je svemirski brod u odnosu na ovaj nesposobni SDP. Ne znaju nista drugo doli zaposljavanja partizanskih unuka

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije