Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 62
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sjednica gradskog odbora

Vukovarski i iločki HDZ jednoglasno daju potporu Andreju Plenkoviću

Andrej Plenković
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
1/6
27.06.2016.
u 20:31

Uvjereni smo da je gospodin Plenković najbolji izbor za predsjednika stranke, kao i za premijera na predstojećim parlamentarnim izborima u Republici Hrvatskoj, ističe Damir Barna

Na danas održanim sjednicama gradskih odbora HDZ-a Vukovar i Ilok donesena je jednoglasna odluka o potpori Andreju Plenkoviću na skorim unutarstranačkim izborima za predsjednika HDZ-a.

-Uvjereni smo da je gospodin Plenković najbolji izbor za predsjednika stranke, kao i za premijera na predstojećim parlamentarnim izborima u Republici Hrvatskoj, stoji u priopćenju kojega potpisuje predsjednik vukovarskog HDZ-a Damir Barna.

I Vlado Rotim, predsjednik iločkog HDZ-a, također je mišljenja kako je Plenković najbolji izbor za predsjednika stranke.

-Andrej Plenković je jedina osoba koja na izvanrednim parlamentarnim izborima može donijeti pobjedu HDZ-u i stranku ponovno vratiti na vlast. On isto tako jedini i može HDZ pozicionirati u stranku desnoga centra, rekao je Rotim.

>>Plenković već zauzeo gard novog šefa HDZ-a

Komentara 38

AR
aristip
20:52 27.06.2016.

Ljudi, pa ja nigdje ne mogu naći Plenkovićev ratni put !? :)

BO
boovuu
21:17 27.06.2016.

Na danas održanim sjednicama gradskih odbora HDZ-a Vukovar i Ilok donesena je jednoglasna odluka o potpori Andreju Plenkoviću na skorim unutarstranačkim izborima za predsjednika HDZ-a. ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- zar se predsjednik stranke ne bira po ključu jedan član jedan glas ili susu izmjenili pravila u interesu pojedinaca? ko jamči da će i članovi HDZ-a glasovati za Plenkovića? kao što to žele članovi gradskog odbora

Avatar Linux
Linux
21:37 27.06.2016.

decki, nema uopce ljutnje, to su bile prve linije, tu je najvise otrova i boli bilo. dobro se ljudi uopce ikako drze, tko ratna dogadjanja prosao nije, taj ne moze niti razumjeti. ostavite ljude na miru, neka glasaju po svojoj procjeni, bar toliko dostojanstsva im je ostalo da im nitko ne proturjeci.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije