Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
tužba za klevetu

Vrkić i Šišljagić o sutrašnjem dolasku B.Glavaša u Osijek

Vrkić i Šišljagić
Foto: Davor Javorovic/PIXSELL
01.10.2014.
u 13:42

Na istom događaju bio je i osječko-baranjski župan Vladimir Šišljagić koji je, pak, Branimiru Glavašu zaželio dobrodošlicu u Osijek nakon pet godina izbivanja.

Kao građanin sam povukao potez, a sve ostalo je na nadležnim tijelima da odrade svoj posao, odgovorio je Ivica Vrkić, osječki gradonačelnik danas novinarima tijekom obilježavanja Međunarodnog dana starijih osoba na upit hoće li sutra doći na zakazano ročište na Općinski sud gdje bi se trebao suočiti s Branimirom Glavašem koji ga je tužio za klevetu.

Na istom događaju bio je i osječko-baranjski župan Vladimir Šišljagić koji je, pak, Branimiru Glavašu zaželio dobrodošlicu u Osijek nakon pet godina izbivanja. Istovremeno je izrazio i nadu da će Glavašu biti dopušteno da se barem na kratko susretne sa sinom i prijateljima.

>> Branimir Glavaš stiže u Osijek kao privatni tužitelj

>> Glavaš će se idući tjedan suočiti s gradonačelnikom Vrkićem? 

>> Vulin: Ni Glavaš ni itko drugi neće upravljati mnome

Komentara 2

Avatar IVANIVANIVAN
IVANIVANIVAN
14:06 01.10.2014.

Podrška heroju !!!!

SS
sokac sa drave
15:06 01.10.2014.

Dobro nam dosao slavonski viteze,i mnogo ti hvala na velikom junastvu u odbrani nam jedine i voljene Slavonije.Malo je tuzno da jos ima u Slavoniji onih koji neznaju da mozemo samo tebi zahvaliti da danas nismo svi do Virovitice u velikoj Srbadiji.Hvala ti sto si odbio zapovijed ocuha domovine da bez borbe vojno napustis Osijek i da odbranu postavis na papuku ispred Pozege.Izvrsenje te zapovjedi zamo budali nije jasno da to znaci Srbija do Virovitice.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije