Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 169
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SUTRA JOŠ TOPLIJE

Vrijeme neće biti posve stabilno, no temperature će ići i do 19 stupnjeva

opatija
Nel Pavletic/PIXSELL
24.04.2017.
u 07:52

Sutra će biti djelomice sunčano, uz više oblaka na Jadranu i uz njega, a ponajprije na dijelu sjevernog Jadrana i u Gorskom kotaru uz povremenu kišu

Bit će djelomice sunčano uz promjenljivu naoblaku, neće biti posve stabilno pa je uglavnom na sjevernom Jadranu i u gorskim područjima lokalno moguća kratkotrajna kiša ili poneki pljusak, izvijestio je u ponedjeljak ujutro Državni hidrometeorološki zavod Hrvatske (DHMZ).

Najsunčanije će biti u Dalmaciji. Vjetar slab i poslijepodne umjeren jugozapadni, a na Jadranu će tijekom dana jačati jugo. Najviša dnevna temperatura većinom od 14 do 19 stupnjeva Celzijusovih.

Temperature do 23 °C

Sutra će biti djelomice sunčano, uz više oblaka na Jadranu i uz njega, a ponajprije na dijelu sjevernog Jadrana i u Gorskom kotaru uz povremenu kišu. Sredinom dana i poslijepodne uz prolazno više oblaka kratkotrajne kiše ili pokojeg pljuska može biti i u ostatku zemlje. Puhat će umjeren, mjestimice jak jugozapadnjak, na Jadranu jugo. Najniža jutarnja temperatura od 4 do 9, na Jadranu između 10 i 14. Najviša dnevna većinom od 18 do 23 °C, na sjevernom Jadranu i u gorju malo niža.

>> Hoće li opet stići proljeće? Evo kakvo nas vrijeme očekuje za vikend

>> Nastavlja se loše vrijeme: sutra kiša i pljuskovi, pa čak i snijeg

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije