Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 173
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VREMENSKA PROGNOZA

U ponedjeljak mogući pljuskovi i grmljavina, temperatura tijekom tjedna u porastu

kiša
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
1/3
26.06.2016.
u 21:14

Na Jadranu će sutra biti sunčanije, tek rijetko uz mogućnost za kratkotrajne pljuskove

U ponedjeljak će u unutrašnjosti zemlje biti promjenljivo oblačno, ponegdje s malo kiše ili s pljuskovima i grmljavinom, a kasno poslijepodne očekuje se smanjenje naoblake sa zapada, dok će na Jadranu će biti sunčanije, tek rijetko uz mogućnost za kratkotrajne pljuskove, prognozira DHMZ.

Vjetar će biti slab i umjeren sjeverni i sjeveroistočni, na Jadranu sjeverozapadni, a navečer će zapuhati umjerena, na sjevernom dijelu i jaka bura. Najniža jutarnja temperatura zraka kretat će se od 16 do 21, u Dalmaciji do 25 °C. Najviša dnevna od 22 do 27, a na moru od 27 do 31 °C.

Idućih dana u tjednu (utorak-četvrtak), navodi DHMZ, trebalo bi biti pretežno sunčano i uglavnom suho. U unutrašnjosti u četvrtak uz lokalno jači razvoj oblaka postoji mala mogućnost kratkotrajnih pljuskova. Vjetar će biti većinom slab, u utorak i umjeren sjeverni i sjeveroistočni, u Slavoniji sjeverozapadni, a na Jadranu bura u slabljenju i okretanju na sjeverozapadnjak. Temperatura će biti u porastu.

>> DHMZ objavio prognozu – evo kakvo nas ljeto očekuje

>> Pripremite se! Stižu nam toplinski udari

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije