Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 117
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vruće cijeli dan

Mini ljeto: Na Komiži i Hvaru 22, a u Zagrebu 20 stupnjeva u 8 sati ujutro

sunce
Foto: Hrvoje Jelavić/Pixsell
05.05.2015.
u 08:55

Za danas meteorolozi najavljuju da će u unutrašnjosti maksimalne temperature dosezati od 25 do 30 stupnjeva Celzijevih

Počinje svibanjsko "mini ljeto". Za danas meteorolozi najavljuju da će u unutrašnjosti maksimalne temperature dosezati od 25 do 30 stupnjeva Celzijevih, dok će na Jadranu one biti od 23 do 28 stupnjeva, piše Vrijeme.net.

U cijeloj Hrvatskoj će biti pretežno sunčano tek mjestimice uz malu naoblaku, u unutrašnjosti će puhati slab i umjeren jugozapadni vjetar, a na Jadranu umjereno jugo.

Na Hvaru 22, a u Zagrebu 20 stupnjeva

Prema podacima DHMZ-a, najtoplije je u 8 sati ujutro bilo na Komiži i Hvaru sa 22 stupnja Celzijevih, a stupanj manje je izmjeren u Dubrovniku i Splitu.

U Zagrebu, Varaždinu, Šibeniku i na Mljetu u 8 sati ujutro stanovnici su uživali na 20 stupnjeva Celzijevih. Temperature mora su od 15 do 18 stupnjeva, što je još uvijek prehladno za kupanje većini stanovništva.

Pogoršanje u srijedu navečer

Vrijeme.net piše da će sutra najviše temperature u unutrašnjosti biti od 26 do 31 stupnja Celzijevih, dok će na Jadranu dnevni "maksimalac" dosezati 28 stupnjeva. Prema kraju dana će se naoblačiti, a navečer i u noći na četvrtak u unutrašnjosti i na sjevernom Jadranu može biti kiše ili pljuskova s grmljavinom. U unutrašnjosti tijekom noći na četvrtak moguće je lokalno i izraženije nevrijeme praćeno jakim i olujnim vjetrom, a moguća je i tuča.

>>Kakvo nas ljeto čeka? Pročitajte prognozu Zorana Vakule

>>Krunoslav Mikec: Ovog ljeta neće biti onoliko kiše kao lani

Komentara 1

NZ
NAĐI-zaZAGREBbezkumova
09:22 05.05.2015.

Počinje žega. Manje ćemo slušati javljanja s Markova trga do jeseni.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije