Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Novootvoreni terminal

Gaf u zračnoj luci Franjo Tuđman

zračna luka Franjo Tuđman
Foto: Borna Filić/PIXSELL
1/9
30.03.2017.
u 14:19

Na znakovima za WC, ispod oznake za toalet namijenjen osobama s invaliditetom, doslovno prevedeno piše "toalet je onesposobljen"

Na novom terminalu zagrebačke zračne luke ''Franjo Tuđman'' putnici su pronašli pogrešku u prijevodu s engleskog jezika. 

Kako pokazuje fotografija, na znakovima za WC, ispod oznake za toalet namijenjen osobama s invaliditetom, doslovno prevedeno piše "toalet je onesposobljen".

Vozaču Hitne naplatili parking

Iz zagrebačke Zračne luke ''Franjo Tuđman'' tvrde kako se u utorak navečer vjerojatno dogodio nesporazum kada je vozača Hitne pomoći, koji je stigao na intervenciju, osoblje upozorilo da mora platiti parkiranje jer je zadržavanje na tom mjestu maksimalno dopušteno 10 minuta. 

"Vjerojatno se dogodio nesporazum, naime službe Hitne pomoći, vatrogasci i MUP u hitnim i izvanrednim situacijama oslobođeni su plaćanja parkinga. Ističemo kako je naša suradnja sa svim tim službama besprijekorna", poslali su nam odgovor na upit iz zračne luke. 

Nije se javio

Objašnjavaju da su svi ulazi i izlazi na parkirališta, kao i vijadukt na Zračnoj luci ''Franjo Tuđman'', opremljeni portafonom i videonadzorom.

"Uobičajena je praksa da vozila hitnih službi prolaze bez upotrebe parkirnih kartica, odnosno operateri koji su na zračnoj luci 24 sata, na prijavu vozača podižu rampu za izlaz", stoji u odgovoru zračne luke. 

Tvrde da se vozač Hitne te večeri nije javio osoblju ni po dolasku, a ni po izlasku s vijadukta. Naglašavaju da je Međunarodna zračna luka Zagreb spremna nadoknaditi trošak parkirne karte.

 

>>Otvoren terminal Zračne luke Franjo Tuđman. Plenković: Ovo su nova vrata Hrvatske

>>Otkrivamo kako izgleda novi dio zračne luke Franjo Tuđman

Komentara 20

Avatar burgos1948
burgos1948
14:14 30.03.2017.

Nema Hitna važnijeg posla , nego da se prijavljuje i odjavljuje nekom činovnilku po aerodromu .

SO
sokreta
14:39 30.03.2017.

No, njihov gaf nije sprijecio da VL napravi jos veci gaf krivo interpretiravsi njihov gaf.

LE
LeandroZG
18:47 30.03.2017.

Nije to nista, slusam HEPovo upozorenje gradjanima na radiu u autu i ugl bila je rijec o laznom predstavljanju i kradji iNdentiteta. Rek'o krivo sam cuo, valjda mi je ostalo u mislima od Bandica u Nu2 kad je isto rekao iNdetitet. Trazim po netu video clip, bezuspjesno. Nakon par dana opet upozorenje na radiu, pojacam, kad zbilja majstor govori o nekom iNdetitetu. Svaka cast HEP!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije