Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 185
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dočekala je policija

Vozačica sa 1,54 promila vozila u suprotnom smjeru Istarskim ipsilonom

policija
Foto: Pixsell
15.10.2015.
u 12:18

Kada je primijetila da vozi u suprotnom smjeru, 61-godišnjakinja se okrenula na odmorištu i pravim smjerom vratila do naplatne postaje u Vodnjanu

U vožnji Istarskim ipsilonom u suprotnom smjeru jučer je zatečena 61-godišnja hrvatska državljanka. Oko 14.45 sati vozačica se uključila u promet na Ipsilonu na naplatnoj postaji Vodnjan sjever te se kretala suprotnim smjerom prema Kanfanaru. Kada je primijetila da vozi u suprotnom smjeru, 61-godišnjakinja se okrenula na odmorištu i pravim smjerom vratila do naplatne postaje u Vodnjanu, gdje ju je do dolaska policijskih službenika zadržao djelatnik Bina Istre.

Obavljenim alkotestiranjem, utvrđeno je kako je 61-godišnjakinja upravljala vozilom pod utjecajem alkohola od 1,54 promila te je isključena iz prometa, a zbog počinjenja prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama, izdan joj je prekršajni nalog.  

>> Sisak: Policajac trčao za vozačem koji je vozio u suprotnom smjeru

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije