Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 180
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Potvrdio i MUP

Željko Renić smijenjen je na vlastiti zahtjev, a ne zbog propusta u osiguranju predsjednice

željko renić
Foto: Marko Prpić/Pixsell
06.05.2016.
u 19:40

Riječ je o načelniku Ureda za posebne poslove sigurnosti

Ministar unutarnjih poslova Vlaho Orepić potvrdio je za N1 da je smijenjen Željko Renić, načelnik Ureda za posebne poslove sigurnosti. Komentirajući napise pojedinih medija da je do ove smjene došlo zbog propusta pri osiguranju predsjednice na konferenciji održanoj u Novinarskom domu ovaj utorak, ministar je to demantirao.

U pitanju su osobni razlozi, rekao je ministar ne želeći dalje govoriti o ovom slučaju.

Vijest o smjeni zbog propusta u osiguranju predsjednice demantirali su i u policiji

– Željko Renić ne obavlja više poslove načelnika Uprave za posebne poslove sigurnosti na vlastiti zahtjev, iz profesionalnih i obiteljskih razloga, te će od sada obavljati poslove pomoćnika načelnika Uprave policije u Ravnateljstvu policije – stoji u priopćenju MUP-a.

>> Blokada prometnica u Zagrebu: Evo kojima pravcima stići na posao!

Komentara 20

Avatar imotska115
imotska115
14:53 06.05.2016.

Lustracija Orepicu, samo onda mozemo naprid.

AJ
ajmo
15:50 06.05.2016.

A šta se ćudite svakim danom možete oćekovati novu svinjariju.Orepiču to ti je minsko polje di god kreneš može opalit.Kadrovi Milanoviča .Bilo kuda Milanovič svuda i ako ne očistiš svinjariju zaboravi mir i normalno funkcioniranje sustava.

KA
kajinx
15:58 06.05.2016.

Vlaho, nekakav nesretnik, Orepić, kada ćeš otjerati 2500 Martićevih milicionera koje je Ostoja protuzakonito zaposlio nakon što je izbacio hrvatske policajce?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije