Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 138
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ministar Orepić:

Ovo je početak kraja vođenja politike koja se u Hrvatskoj vodila zadnjih 20 godina

Vlaho Orepić
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
1/6
27.05.2016.
u 16:32

Jedan način vođenja politike se lomi i narod to u ovom trenutku mora prepoznati. Politika se ne smije voditi ovako. To što se veže uz gospodina Karamarka to je trenutno najmanje bitno, smatra Vlaho Orepić

Ministar unutarnjih poslova Vlaho Orepić prokomenitrao je aktualnu političku situaciju i krizu vlasti do koje je došlo nakon što je otkriveno da je supruga Tomislava Karamarka, Ana Karamarko surađivala s lobistom MOL-a Jozom Petrovićem.

-Jedan način vođenja politike se lomi i narod to u ovom trenutku mora prepoznati. Politika se ne smije voditi kao što se to radilo do sada. To što se veže uz gospodina Karamarka to je trenutno najmanje bitno- kazao je Orepić za HRT

Zbog mogućeg sukoba interesa u Saboru je pokrenut postupak za izglasavanje nepovjerenja prvom potpredsjedniku Vlade, a na njemu će Mostovi zastupnici glasati protiv Karamarka. 

-Most je dao konkretan i jasan stav da gospodinu Karamarku neće dati povjerenje ne u smislu nekog osobnog kontakta nego u odnosu na ono što se veže prema njemu. Ovo je početak kraja vođenja politike koja se u Hrvatskoj vodila zadnjih 20 godina- smatra Mostov ministar. 

>>Sumnjam da će Petrov uspjeti disciplinirati zastupnike, njih četvero neće glasati protiv Karamarka

Komentara 29

Avatar Peterančan
Peterančan
16:57 27.05.2016.

Podrepiću, ovo je početak kraja eksperimenta da državom vladaju predsjednici mjesnih odborčića sa po tristotinjak stanovnika. Vi ste aorist!

BU
Bulaba
16:48 27.05.2016.

Tako je, od sada vladaju udbaši, četnici, JNA podoficiri, sirovine, provalnici, kradljivci zlata iz sefova i kradljivci stiropora.

BU
Bulaba
16:49 27.05.2016.

Orepiću, ti si još tu? Da ti malo pojasnim pravila parlamentarne demokracije o kojoj nisi učio na podoficirskom tečaju u JNA. Dakle, nemate podršku vlade, nemate podršku premijera, nemate podršku većinskog partnera u vladu, više niste dio vladajuće koalicije, TORNJAJTE SE.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije