Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 13
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŽIVI ZID

Vladimira Palfi predstavlja se kao diplomirana inženjerka građevine, a nije završila ni prvu godinu

Vladimira Palfi
Foto: Jurica Galoić/Pixsell
1/4
29.09.2016.
u 13:14

Globus piše da ni na zagrebačkom, ni na osječkom Građevinskom fakultetu nije moguće ući u trag koji bi potkrijepio njezine tvrdnje

Vladimira Palfi, izabrana saborska zastupnica Živog zida, predstavlja se kao diplomirana inženjerka građevine, ali Globus u ovotjednom broju piše kako ona zapravo uopće nema diplomu Građevinskog fakulteta.

Objava dolazi u vrijeme sukoba u Živom zidu i optužbi za autokratsko ponašanje Vladimire Palfi, za koju neki nezadovoljni članovi i bivši članovi kažu da zapravo upravlja strankom i svojim suprugom Ivanom Viliborom Sinčićem.

Globus piše da Palfi nije završila ni prvu godinu studija, a kamoli da bi uopće stekla zvanje diplomiranje inženjerke kao što javno tvrdi te da ni na zagrebačkom, ni na osječkom Građevinskom fakultetu nije tome moguće ući u trag da bi se potkrijepile njezine tvrdnje.

Zagrebački fakultet izvijestio je da u evidenciji nisu pronašli Vladimiru Palfi, a s osječkoga Građevinskog fakulteta stigao je odgovor da je Palfi bila upisana na prvu godinu sveučilišnog dodiplomskog studija u akademskoj godini 2002./2003., ali da nakon toga nema upisa niti je diplomirala.

>> Zastupnici Živog zida – tko je tko

>> 'Palfi ima tu 'seljačku crtu' koju ja nemam, a koja bi bila eksploziv u duetu sa mnom'

Komentara 67

GL
glad
13:27 29.09.2016.

To je vjerodostojni Živi zid, hvala onima koji su dali glas Živom zidu, nažalost svaki komentar je suvišan. Ušla je u Sabor, imati će 17 000 kuna, a za 90% nas u Hrvatskoj to je nedostižan san. Diploma nije bitna za Sabor, bilo je ljudi koji se nisu znali niti potpisati pa su bili saborski zastupnici.

Avatar Idler 3
Idler 3
13:39 29.09.2016.

Dajte-najte, za upad u Sabor ne treba ti diploma, ne treba nit stručnost, nit znanje, nit iskustvo, nit jezik, nit zdravstvena sposobnost, niit potvrda od suda, nit....nit....trebaš sam znat dobro lagat i natezat ofčice za vuha !!!

OS
osica
13:32 29.09.2016.

L. ž e a ni ne trepne. "Bože moj kakve smo mi ov či ce na festivalu demokracije " ? Imamo tandem .... ? Imamo tandem ....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije