Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 126
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Anketa RTL-a

Vladi Tihomira Oreškovića građani nakon prva dva tjedna dali dvojku

sjednica vlade, vlada
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
1/3
07.02.2016.
u 18:24

Kada se govorimo o potpori koju uživa tim novog premijera vidi se da ih potpuno ili uglavnom podržava više od polovice ispitanika.

Dok je država zaokupljena smjenom šefa Sigurnosno-obavještajne agencije Draganom Lozinčićem i iščekivanjem odluke šefa Vlade hoće li supotpisati tu odluku Predsjednice, stigli su rezultati ekskluzivne RTL ankete o prvim ocjenama rada i odluka Vlade Tihomira Oreškovića.

Prosječna ocjena koju su ispitanici dali radu nove postave u Banskim dvorima je 2,41 što znači da malo nedostaje do nategnute trojke. Za usporedbu bivša Vlada u istom razdoblju ocjenjena je sa čvrstom trojkom (3,10).

Kada se govorimo o potpori koju uživa tim novog premijera vidi se da ih potpuno ili uglavnom podržava više od polovice ispitanika. No čak 30 posto uglavnom ili nikako novoj Vladi ne daje podršku. 18 posto ispitanih pak još oko toga nema jasan stav, javlja RTL.

>> Panenić: Donio sam odluku da se taj stiropor pokloni. Ali to ne znači da je to krađa

Ključne riječi

Komentara 100

DU
Deleted user
19:11 07.02.2016.

RTL-ova anketa... hahahahaha :)

KA
kajinx
19:14 07.02.2016.

Negativci, gosti, shvatite već jednom da ste izgubili izbore.

ĆA
ćaćaća
19:08 07.02.2016.

naručene ankete služe u svrhu razbijanja vlade te rade za udbaške ciljeve..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije