Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Poznati meteorolog

Vlada smijenila ravnatelja DHMZ-a Ivana Čačića

Ivan Čačić
Foto: Marko Prpić/Pixsell
1/3
05.05.2016.
u 22:35

Novom ravnateljicom imenovana je Nataša Strelec Mahović

Poznati meteorolog Ivan Čačić na današnjoj je telefonskoj sjednici Vlade razriješen dužnosti ravnatelja Državnog hidrometeorološkog zavoda, a novom ravnateljicom imenovana je Nataša Strelec Mahović

Vlada je na istoj sjednici donijela odluku o raspisivanju prijevremenih izbora za Gradsko vijeće Grada Vrgorca i gradonačelnika te zamjenika gradonačelnika Grada Vrgorca.

Vlada je Lidiju Hrastić-Novak razriješila dužnosti ravnateljice, a Jelenu Mišić zamjenice ravnateljice Zavoda za vještačenje, profesionalnu rehabilitaciju i zapošljavanje osoba s invaliditetom. Vršiteljicom dužnosti ravnatelja, do okončanja postupka po natječaju za imenovanje ravnatelja, imenovana je Gordana Soldo-Spajić, a zamjenikom ravnatelja Davor Kakarigi.

Suada Shahini razriješena je dužnosti članice Savjeta za nacionalne manjine, a novim je članom, kao predstavnik bošnjačke nacionalne manjine, temeljem provedenog postupka po objavljenom javnom pozivu, imenovan Dževad Jogunčić, priopćila je Vlada.

>> Ivan Čačić o 'chemtrailsima' i HARP-u: Riječ je o evidentnim manipulacijama

Komentara 71

DO
dosaosam
00:08 06.05.2016.

Treba ga smijeniti,daj pogledaj kakvo je vrijeme a početak je svibnja.Turisti samo kaj nisu došli a more hladno.Dosta je toga treba nam usijani, vrući domoljub.

Avatar tabasko
tabasko
23:58 05.05.2016.

Miješao je kišu i snijeg.

MS
mario.simunic15
23:50 05.05.2016.

zbog kašnjenja ljetnih temperatura?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije