Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
doniranje hrane

Vlada prihvatila amandmane Tireli, DC-a, Novog vala i Reformista

Vlada
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
06.03.2015.
u 12:56

Ovim se daje ovlaštenje ministru poljoprivrede da u roku od 90 dana od dana stupanja na snagu ovog Zakona o poljoprivredi, donese propis kojim će se urediti doniranje hrane

Vlada je na današnjoj telefonskoj sjednici donjela odluku kojom je dala suglasnot za prihvaćanje amandmana zastupnice Nansi Tireli  i Kluba zastupnika DC-a, Novog vala i Narodne stranke-reformista na Konačni prijedlog Zakona o poljoprivredi kojim se daje  ovlaštenje ministru da u roku od 90 dana od dana stupanja na snagu ovog Zakona, donese propis kojim će se urediti doniranje hrane, čime se omogućuje brže pravno uređivanje ovog područja.

– Prihvaćanjem amandmana Kluba zastupnika DC-a, Novog vala i Narodne stranke – reformista, Ministarstvo poljoprivrede će godišnje izvješće o stanju poljoprivrede u prethodnoj kalendarskoj godini dostavljati Vladi Republike Hrvatske na utvrđivanje, a Vlada Republike Hrvatske će ga na prihvaćanje prosljeđivati Hrvatskom saboru – priopćila je Vlada.

>> Narod gladan, a jela iz trgovačkih centara na kraju dana moraju u otpad

Komentara 2

SA
santos008
14:12 06.03.2015.

Ovo je vece cudo od onog u Medjugorju.

MV
Mijat vrdoljak
15:07 06.03.2015.

santos008 zašto je ovo tako veliko čudo pa amandmani dolaze od budućih partnera (mogućih koalicijskih) molanovićeve vlade

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije