Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Policijska letjelica

Vlada ne želi otkriti zašto je Milanović helikopterom išao na Grobnik

Zoran Milanović
Foto: Marko Prpić/Pixsell
07.07.2015.
u 18:46

Iz Vlade ne žele objasniti što je Milanović radio na Grobniku - toga dana nije najavljen nikakav službeni posjet

Premijer Zoran Milanović je prošlog petka policijskim helikopterom odletio na proslavu 25. godišnjice tvrtke Žito u osječki HNK, a potom je kasno popodne istim helikopterom odletio do Grobnika.

Na uzletištu sportske zračne luke na Grobniku snimio ga je čitatelj tportala, a iz Vlade ne žele objasniti što je Milanović radio na Grobniku jer toga dana nije najavljen nikakav službeni posjet premijera tom dijelu Hrvatske.

Čekao ga službeni automobil

Čitatelj tportala je kazao da je oko dva sata službeni automobil s vozačem i pripadnicima osiguranja u civilnim odjelima čekao premijera na Grobniku.

- Prema Uredbi o određivanju štićenih osoba, objekata i prostora te provođenju njihove zaštite i osiguranja, Uprava za posebne poslove sigurnosti MUP-a provodi mjere osiguranja i zaštite štićenih osoba, objekata i prostora. Za prijevoz štićenih osoba koriste se različita prijevozna sredstva, pa tako i helikopter, ovisno o protokolarnom programu štićenih osoba i sigurnosnoj prosudbi, a po odobrenju glavnog ravnatelja policije. Nismo ovlašteni komentirati podatke koji se odnose na provođenje policijskih poslova osiguranja i zaštite štićenih osoba - naveo je u priopćenju glasnogovornik Vlade Nikola Jelić.

>>Usporedili smo Milanovićev stari i Karamarkov novi gospodarski program

>>Milanović: Zar u DORH-u rade ljudi koje sam hipnotizirao i drogirao?

Komentara 49

EL
Ela25
20:40 07.07.2015.

Užas kakvog premijera i Vladu imamo!

BA
barbaizamerike
19:03 07.07.2015.

ISTINA::; Zato jer se prica da je u politickome pubertetu sva dica vole da se vozikaju I gume frajere a on ga glumi na grbaci hrvatskog naroda

AR
aristip
18:58 07.07.2015.

Ma ja se bojim što će se sve otkriti kada ovi siđu s vlasti. Moglo bi biti gore nego u najcrnjim pretpostavkama.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije