Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 89
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Josipović u Splitu:

Vlada može i mora obećati modernizaciju Oružanih snaga RH

Ivo Cagalj/PIXSELL
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
1/5
20.09.2014.
u 15:40

Govoreći o modernizaciji OSRH, Josipović je rekao kako smo ograničeni gospodarskom krizom i financijskom situacijom, ali će se učiniti najbolje

- Ne damo da naše more bude poligon na kojem se sigurnost Hrvatske i hrvatskih građana ugrožava na bilo koji način – rekao je Ivo Josipović, predsjednik RH i vrhovni zapovjednik Oružanih snaga na obilježavanju Dana HRM-a u subotu u Splitu. Naglasio je kako su novi izazovi povezani s migracijama, organiziranim kriminalom, švercom oružja i droge, trgovinom bijelim robljem, ali naša mornarica priječi da more ne bude poligon preko kojeg se kriminalne aktivnosti odvijaju.

Govoreći o modernizaciji OSRH, Josipović je rekao kako smo ograničeni gospodarskom krizom i financijskom situacijom, ali će se učiniti najbolje.   

- Vlada može i mora obećati modernizaciju. Dugoročni plan razvoja OS-a govori i o tome gdje i kako ćemo se razvijati, predviđena su ulaganja i u HRM, kako u brodove, tako i u produljenje životnog vijeka raketnog sustava – naglasio je Josipović.

S motorne jahte „Učka“ položio je vijenac u more ispred splitske Gradske luke u čast svim mornarima stradalim za Domovinu.

>> Ured predsjednika: Nismo zabranili ništa vezano uz obilježavanje obljetnice

Komentara 18

DU
Deleted user
16:03 20.09.2014.

I sto - Josipovic nije jos usao u kampanju?!!

VE
verakruz
15:52 20.09.2014.

Mora da na brodu ima mnogo pašteta, jer ovaj Josipović iskače iz svake. Najrađe bi ti ojačao srpsku mornaricu, da je kojim slučajem imaju.

SE
sestrićna
19:43 20.09.2014.

ivu za papu !!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije