Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nikica valentić

'Vlada je prekasno krenula. Da je ove mjere počela prije tri godine, bila bi bolja situacija'

Nikica Valentić
Boris Ščitar/Večernji list/PIXSELL
30.05.2015.
u 21:18

Valentić je kazao da će u Ured predsjednice dolaziti jednom tjedno i kako za svoj rad neće primati naknadu

Predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović jučer je otkrila imena savjetničkog tima za gospodarstvo koji će voditi bivši hrvatski premijer Nikica Valentić.

Valentić je kazao da će u Ured predsjednice dolaziti jednom tjedno i kako za svoj rad neće primati naknadu, javlja Dnevnik Nove TV. Pojasnio je i da će ponuditi rješenja za smanjenje deficita i javnog duga, a smatra da se Vlada već odavno trebala primiti ozbiljnog posla.

- Vlada je prekasno krenula. Da je ove mjere počela prije tri godine, bila bi bolja situacija. Međutim, Vlada sada pokušava nešto spasiti, ali sad je kasno - rekao je Valentić i zaključio: ''Najteže je smanjivanje troškova. Ovog trenutka nitko nema političke petlje reći koji su to troškovi. Svi se slažu da treba reći, ali kad dođe do njihovih vrata, svi su protiv.''

>>Grabar-Kitarović o 'slikama s Markova trga': Otišla sam iz ureda oko 2 u noći'

>>Prgomet osnovao HRID, na predstavljanje došli Valentić i Lovrinović

Komentara 27

MA
macor
22:00 30.05.2015.

Ha. Valenticu se poslovno carstvo urusilo a spasava bi drzavu.E Kolinda, Kolinda. Sta sve skupljas oko sebe.

NV
novo vriijeme
08:55 31.05.2015.

Promašaj za promašajem predsjednice. Očekivali smo novi,agilni stručni tim da protrese tajne službe, vojsku i sudstvo i istrese iz njih trule jabuke kako bi osigurali pravnu i pravednu državu, To su glasači očekivali od Kolinde a vidi šta nam onaa dovodi. Očekivali smo domovinsku sigurnost za građane a ne lopove. Užas.

LA
Lavica7
00:26 31.05.2015.

I taj je iz Juge. Direktori INE. Sad vas to ne smeta... HDZ-ovi glasaci su jadni. Trebali bi opet angazirat Manolica. Velika nada Boljkovac I'm je umro... I lijepo je sto Koli daje sansu Mladima..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije