Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DANAS U VEČERNJEM

Vlada će podržati Vesnu Pusić u utrci za glavnu tajnicu UN-a

naslovnica 13.4.
Foto: VL
13.04.2016.
u 00:09

Nećemo raditi cirkus i skandale, kada je V. Pusić već kandidatkinja, moramo se ponašati civilizirano – rekao je izvor blizak T. Karamarku

Uoči današnjeg predstavljanja Vesne Pusić, kandidatkinje za glavnu tajnicu UN-a pred Općom skupštinom UN-a, stiže joj i potpora hrvatske Vlade.

Iako je Vesnu Pusić, šeficu HNS-a i bivšu potpredsjednicu Vlade, kandidirala bivša SDP-ova Vlada, što je izazvalo veliko nezadovoljstvo tada oporbenog HDZ-a jer je to učinjeno nakon parlamentarnih izbora za vrijeme tehničke Vlade, Vlada HDZ-a i Mosta procijenila je da nema smisla opstruirati njezinu kandidaturu.

– Kada je već kandidatkinja, nećemo raditi cirkus i skandale, nego će Vesna Pusić imati potrebnu tehničku podršku Vlade. Moramo se ponašati civilizirano – rekao nam je izvor blizak Tomislavu Karamarku, prvom potpredsjedniku Vlade.

>>Cijeli članak pročitajte u tiskanom izdanju Večernjeg lista ili prelistajte u našem e-izdanju

U današnjem broju donosimo i sljedeće teme:

>>Stjepan Mesić ostaje bez ureda, imat će pravo samo na fizičku zaštitu

>>Marijana Bošnjak: U mom timu za Hajduk bit će još tri žene

>>Mostar: Predsjednica u četiri oka razgovarala s Vučićem deset minuta

>>U Praktičnoj srijedi čitajte što nositi ovog proljeća i kakva je frizura u modi

Foto: VLm

Komentara 156

IV
ivaba
20:38 12.04.2016.

Pazi ovo.......nece raditi cirkuse!!!!!!! A nama u Hrvatskoj masa politicara, laznih intelektualaca, antihrvatskih novinara i svakojakih bijednika svakodnevno vriste po Evropi i evropskim institucijama o "ustaskoj Hrvatskoj, ustasama, neoustasama, ustasizaciji itd" da je vise bolesno sve to slusati i citatii (bivsi predsjednik za beogradski tisak , u drzavi koja je rehabilitirala cetnistvo, kojoj je na celu cetnicki vojvoda itd koja nas je pokusala unistiti govori o ustasizaciji Hrvatske!!!!!!!!!).......a ovi nece raditi "cirkus" tj nece povuci jedine ispravne poteze za drzavu Hrvatsku ......ovakvo sluganstvo je strasno, kao sto je strasno da je kandidat Hrvatske osoba koja je nanijela tolko stete nasoj drzavi i snosi veliku odgovornopst sa svim sto se dogada sada jer je to njena i Josipoviceva igra uz veliku organizacijsku pomoc Pupovca......a ovi nece raditi cirkus.......ustvaro ovo kako se vodi i gradi zemlja, kako rade institucije drzave i sto dopustaju bez ikakve odgovornosti je - cirkus.........

PP
pp
20:03 12.04.2016.

Sramota. S-r-a-m-o-t-a.

RA
ravko1952
20:09 12.04.2016.

Previše je klinova zabijeno ovih dana. Ovo s pussi je ipak previše. Adio vladi i predsjednici..,.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije