Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BRKIĆ O KANDIDATU ZA GRADONAČELNIKA ZAGREBA

'Vjerujem da će se izabrati istinski HDZ-ovac, a ne znam tko će biti to, nisam Nostradamus'

milijan brkić
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
1/5
15.03.2017.
u 11:38

HDZ je najjača stranka i izaći će s kandidatom kad HDZ odluči, a ne kad netko drugi to kaže – poručio je Brkić.

Zamjenik predsjednika HDZ-a Milijan Brkić nije želio danas komentirati navode da bi on mogao biti prvi na listi HDZ-a za lokalne izbore u Zagrebu.

- Danas je sjednica Gradskog odbora, i nadam se i uvjeren sam da će članice i članovi donijeti najbolju odluku za HDZ i nakon toga ćemo vidjeti – kazao je Brkić, a na pitanje je li točno da bi on bio prvi na listi, uzvraća kako se o nositeljima lista nije razgovaralo, a vjerojatno neće ni danas.

- Ja se vidim na onoj poziciji gdje ću dati maksimalni doprinos HDZ-u – tvrdi Brkić.

Upitan što kaže na posljednje informacije da bi kandidat HDZ-a za zagrebačkog gradonačelnika mogao biti Drago Prgomet, Brkić odgovara:

- Vjerujem da će se izabrati istinski HDZ-ovac, a ne znam tko će biti to, nisam Nostradamus da predviđam događaje i situacije. HDZ je najjača stranka i izaći će s kandidatom kad HDZ odluči, a ne kad netko drugi to kaže – poručio je Brkić.  

>> HDZ-ov Andrija Mikulić ne ide u utrku za gradonačelnika Zagreba

>> Plenković šalje Brkića u bitku za Zagreb kao protuudarac Bruni Esih

Ključne riječi

Komentara 4

TP
tugomir.pokas
16:06 15.03.2017.

Kaže Brkić-izabrati će se istinski HDZ ovac.Onda znači sigurno neće biti Prgomet

MA
Machak
14:44 15.03.2017.

Pa HDZ već ima gradonačelnika u Zgb, u čemu je problem?

JA
jah
12:00 15.03.2017.

Navijam za kandidata Brkića. Taj plagijator će tako propasti u Zagrebu da će mu se svi smijati. Stranka bez morala s kandidatom bez obraza. 'Koliko ja znam nisam ga prepisao. I dalje tvrdim da je u redu' :)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije