Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 178
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
YouTube zvijezda

Pogledajte kako se Vitaly Zdorovetskiy provozao na krovu automobila Ive Sanadera

sanader
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
1/9
25.11.2015.
u 18:15

Šal GNK Dinama privezao je za automobil u kojem se vozio Sanader te skočio na njegov krov

Bivši premijer i šef HDZ-a Ivo Sanader danas je izašao iz zatvora u Remetinca. Pred zatvorom je njegov izlazak čekao i poznati "youtuber" Vitaly Zdorovetskiy koji trenutačno boravi u Zagrebu.

Šal GNK Dinama privezao je za automobil u kojem se vozio Sanader te skočio na njegov krov.

>> Ivo Sanader izašao iz Remetinca: Politikom se više neću baviti!

Komentara 42

Avatar Gospodin Maminjo
Gospodin Maminjo
18:35 25.11.2015.

Da sam ja to napravio vjerovatno bi me interventna isprebijala da me mater nebi prepoznala

BO
bojuki1
18:38 25.11.2015.

Ovaj cirkusant se u svojim YouTube vlogovima hvalio da mu se pruža u Zagrebu velika poslovna prilika, znači njegov dolazak u Hrvatsku netko dobro plaća, a to je 24 sata i večernjak odnosno styria i srpski medijski tajkun Rodić koji su vlasnici 24 sata i večernjaka. Novi youtube kanal joomboos koji je "doveo" Vitaliya je u vlasništvu styrije odnosno 24 sata. Njihov cilj je okupiti sve najpoznatije youtubere u regiji i onda zarađivati lovu monetizacijom kroz youtube. Oni su doveli vitalija, nagovaraju ga na spačke i zato se toliko piše o njemu. Najpoznatiji youtuberi zarađuju milijune dolara godišnje, a styria se okreće tom segmentu poslovanja jer želi uzeti dio kolača, što je ok, ali samo me živcira što koriste ovog plaćenika cirkusanta u političke svrhe.

US
upravo-si-poducen
18:35 25.11.2015.

U buksu s malim neka skače i krevelji se u kavezu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije