Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
28.04.2015. u 12:00

Ovako, htio-ne htio, Krešimir je zanimljiv i javnosti, čega je i sam svjestan.

Krešimir Milanović, poduzetnik iz Zagreba, bio bi samo još jedan građevinar koji nije uspio u građevinskom biznisu i još jedan Hrvat pred ovrhom da nema brata Zorana koji je predsjednik Vlade RH. Ovako, htio-ne htio, Krešimir je zanimljiv i javnosti, čega je i sam svjestan. "Samo čekam da istekne taj mandat premijera, da dobijem natrag brata", jasno je poručio Krešimir Milanović u Jutarnjem i vjerojatno užasnuo skupo plaćenog američkog PR savjetnika Alexa Brauna kojeg je angažirao SDP. Kako mobilizirati birače za SDP ako ni rođeni brat ne vjeruje da će Zoran Milanović dobiti izbore?

Ipak će biti savjetnica,ali kod predsjednice

Željka Antunović, dugogodišnja visokopozicionirana članica SDP-a, prije šest mjeseci žustro se uključila u kampanju tadašnjeg predsjednika RH Ive Josipovića i na sva usta hvalila njegov politički lik i djelo. Kada su Josipovićev "lik i djelo" pomalo izblijedjeli, bivša ministrica obrane ne da se nije priključila njegovoj novoj političkoj stranci, nego je, piše Jutarnji, prihvatila poziv predsjednice RH Grabar-Kitarović da uđe u njezino savjetodavno vijeće. Ako je prelazak Danice Juričić iz Josipovićeva tabora u Milanovićev stožer još razumljiv, salto mortale Željke Antunović akrobatska je figura vrijedna čiste petice, a i dostojna mjesta predsjedničke savjetnice.

Odgovore umjesto na Googleu traži u Bruxellesu

Ivan Jakovčić, europarlamentarac IDS-a, među svojih već 199 zastupničkih pitanja postavio je i "što misli EK o širenju meduza u svjetskim morima i oceanima". Neki odgovore na pitanja traže na Googleu, a neki u Europskoj komisiji.

Odličan rezultat – član HNS-a zarađuje 21.750 kn

Josip Jambrač, predsjednik Gradskog vijeća Vrbovca, živi je dokaz da je Vesna Pusić u pravu kada kaže "mi smo odlični". Ovaj HNS-ovac odlično je iskoristio politički proboj namjestivši se na funkciju savjetnika direktora Podzemnih skladišta plina i u još sedam odbora, iz čega crpi solidna primanja. Jutarnji je izračunao da Jambrač, kada zbroji plaću i sve svoje naknade po raznim osnovama, mjesečno prima 21.750 kuna neto, što je za člana HNS-a "iz drugog ešalona" doista odličan rezultat.

>> Mornar već 30 dana blokira pristup portalima

>> Pusić ponudila Italiji 47 državnih službenika

Komentara 19

Avatar mirica19
mirica19
12:05 28.04.2015.

Pa lošiju Vladu u povijsti nismo imali. Ništa im neće pomoći da osvoje još jedan mandat...

Avatar mirica19
mirica19
12:07 28.04.2015.

Kad tvoja krv ne vjeruje u tebe, zašto bi narod? ;)

UI
Uvijek_iskreno
12:17 28.04.2015.

Eto i rođeni su izgubili povjerenje u Zokija. Bilo je pitanje trenutka.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije