Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 80
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zadar

Vijećnike pretresli na ulazu u vijećnicu. Kalmeta: Bilo je prijetnji

Kalmeta
Foto: Filip Brala/PIXSELL
20.12.2014.
u 11:06

Vijećnik Marko Pupić Bakrač je dao podršku zaštitarima i dodao da se nada da su pretresli i gradonačelnika jer je pod istragom

Vijećnici Gradskog vijeća Zadar negodovali su u subotu ujutro zbog pretresa na ulazu u vijećnicu, javljaju 24 sata.

Irena Dragić iz SDP-a zatražila je gradonačelnika Božidara Kalmetu za objašnjenje. Pitala ga je je li možda bilo dojava o postavljenoj bombi ili netko od vijećnika nosi pištolj.

 - Da, bilo je prijetnji, znate to vi i zna to zadarska javnost - odgovorio je Kalmeta i dodao da umjesto dva, od sada imaju četiri zaštitara te da je to odluka Gradske uprave.

 - Vi je možete prihvatiti ili ne - rekao je Kalmeta.

Dragić mu je uzvratila kako je to 'bahatost i samovolja u koju ste uljuljkani u protekle 23 godine'.

Vijećnik Marko Pupić Bakrač je dao podršku zaštitarima i dodao da se nada da su pretresli i gradonačelnika jer je pod istragom.

>> Kalmeta o optužbama da je Grad pogodovao Sinovčiću u isisavanju novca iz NK Zadra: Oporba od Zadra želi napraviti grad mraka

Komentara 8

Avatar šjorbepo
šjorbepo
14:00 20.12.2014.

Jel ovo neka šala.

Avatar Getrib
Getrib
15:01 20.12.2014.

Ovo graniči s nepotrebnom paranojom.

Avatar Hrvatska.Na.Balkanu
Hrvatska.Na.Balkanu
17:55 20.12.2014.

Kalmeta.Projekcija države-

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije