Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 122
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Politička akademija

Vesna Pusić: Valjda ne misli HDZ da se i UEFA zbog izbora okomila na HNS

Politička akdemija HNS-a
Foto: MLADEN MANDIĆ/ZAGORJE INTERNATIONAL
1/6
05.07.2015.
u 17:22

Terme Tuhelj u Tuheljskim Toplicama jučer je preplavila narančasta boja.

Više od 2500 članova Hrvatske narodne stranke okupilo se na desetoj obljetnici postojanja Političke akademije HNS-a koja putem seminara i edukacije politički obrazuje svoje članstvo. Predsjednica HNS-a Vesna Pusić rekla je kako HNS svoj posao u vladajućoj koaliciji mora odraditi do kraja, te da Hrvatska definitivno iz dana u dan ide prema sve boljem životu što pokazuju i brojčani pokazatelji - smanjenje nezaposlenosti te povećanje proizvodnje i izvoza.

Na upit o skorim parlamentarnim izborima, Vesna Pusić je rekla kako će se do konca srpnja definirati odnosi unutar sadašnje vladajuće koalicije s tim da bi im mogla pristupiti još jedna stranka – Hrvatski laburisti.

– Još uvije nismo definirali točan datum izbora, ove godine imat ćemo nešto drugačije biranje i zbog preferencijalnog glasanja, pa je teško sada reći koliko ćemo imati zastupnika u Saboru. No, zajedno sa s našim koalicijskim partnerima vjerujemo u pobjedu – rekla je Vesna Pusić.

Na upit o uhićenju braće Mamić i tvrdnjama HDZ-a kako se u ovom slučaju radi o političkoj predstavi, Vesna Pusić je rekla kako pravosudne institucije moraju raditi svoj posao.

- Istragu protiv čelnika Hrvatskog nogometnog saveza provodi i UEFA. Valjda u HDZ ne misle da su se i oni zbog politike i izbora okomili na HNS – rekla je Vesna Pusić. Poslijepodne su HNS-ovci mogli uživati u roštilju, sportskim susretima i kupanju na bazenima.

>> Zdravku i Zoranu Mamiću određen jednomjesečni pritvor, odbijena jamčevina od 20 milijuna kuna!

>> Modrić istražiteljima potvrdio da je novac išao braći Mamić?

Komentara 59

DH
dalibor.hren
17:54 05.07.2015.

Istraga je pokkrenuta protiv krivog HNS-a! Istražiti treba Hrvatsku narodnu stranku a ne Hrvatski nogometni savez!

BA
bakulušić
17:46 05.07.2015.

Neka gospođa Vesna Pusić pita gospodina Zorana Pusića zašto se UEFA okomila na HNS. Znaju se oni, nedavno mu je davala lovu za "Documentu".

KL
klek88
17:43 05.07.2015.

Interesantna izjava ...-možda se je zaletjela ,vjerojatno se nazire autor svastike ,...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije