Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 145
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
opća županijska bolnica

Vesna Bosanac ponovno na čelu vukovarske bolnice

dragutin glasnović, vesna bosanac (1)
Foto: Branimir Bradarić
1/5
05.05.2016.
u 12:19

Upravno vijeće bolnice, čije je članove imenovala Vukovarsko-srijemska županija i sama bolnica, Bosanac su imenovali za v.d. ravnateljicu za što je suglasnost dao i ministar zdravstva Dario Nakić

Poslije tri godine otkako je smijenjena, ratna ravnateljica vukovarske bolnice Vesna Bosanac, od 3. svibnja, ponovno je na čelu Opće županijske bolnice Vukovar. Upravno vijeće bolnice, čije je članove imenovala Vukovarsko-srijemska županija i sama bolnica, Bosanac su imenovali za v.d. ravnateljicu za što je suglasnost dao i ministar zdravstva Dario Nakić. Sada je na Upravnom vijeću da u roku od 30 dana raspiše natječaj za novoga ravnatelja bolnice na koji će se javiti i vesna Bosanac.

– Javit ću se na natječaj jer želim završiti projekt obnove vukovarske bolnice, ali i boriti se za dignitet bolnice. Treba mnogo toga napraviti s obzirom na to da je iza nas sanacija koja je bila neuspješna. Sada imamo veća dugovanja nego kada sam odlazila. Zalagat ću se i za radnike, daljnje opremanje bolnice… – rekla je Bosanac koja je na čelnom mjestu vukovarske bolnice bila 22 godine.

Naime, ravnateljicom tadašnjeg Medicinskog centra Vukovar postala je 1991. godine. Na mjestu ravnateljice bolnice bila je sve do 2013. godine kada je smijenjena i na njezino mjesto imenovan sanacijski upravitelj.

>> Govorio je da će Vukovar sravniti sa zemljom

Komentara 9

AR
Artemisia
16:30 05.05.2016.

I vrapci znaju da je smjena dr. Bosanac bila politicka, jer SDPu smetaju svi koji su se borili za Hrvatsku. Bila je maknuta , navodno zbog gubitaka u poslovanju, a dobro znamo da nema jedne bolnice u Hr koja ih ih nema ( cak i Dubrovacka, a kad se radi o lokalnim financijskim sredstvima nema usporedbe izmedju bogatog Dubrovnika i bijednog porusenog i opljackanog grada heroja). trebala bi u penziju , stvarno ? A Mirjana Rakic ne ?

DU
Deleted user
18:04 05.05.2016.

Ako dotična ima uvjete za mirovinu ovo je nakaradno izvedeno, ali u ovoj čudnoj državi ništa nije čudno, ta je vječita kao i Mesić, samo njega deložiraju a ovu vraćaju do smrti da rukovodi i ubire.

Avatar vukmandusic
vukmandusic
16:01 05.05.2016.

po novom zakonu...vesna će raditi do 103 godine

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije