Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 139
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HSP AS:

Vesna Balenović visoko na listi Domovinske koalicije u 1. izbornoj jedinici

Balenović Ćorić
Foto: HSP AS
1/5
30.07.2016.
u 17:41

"Na radnom sastanku Pere Ćorića i Vesne Balenović potvrđeno je kako će se ona kao nezavisni kandidat naći na listama Domovinske koalicije i HSP AS", izvijestili su iz HSP-a AS.

Predsjednica udruge "Zviždač" Vesna Balenović zauzet će visoko mjesto u 1. izbornoj jedinici na listi Domovinske koalicije na predstojećim izvanrednim parlamentarnim izborima, izvijestili su iz HSP- a AS

"Na radnom sastanku Pere Ćorića i heroine hrvatskih zviždača Vesne Balenović potvrđeno je kako će se ona kao nezavisni kandidat naći na listama Domovinske koalicije i HSP AS. Prema dogovoru koalicijskih partnera gotovo je sigurno kako će listu u I. izbornoj jedinici nositi glavni tajnik HPS AS Pero Ćorić, a Vesna Balenović bit će visoko rangirana na istoj listi", stoji u priopćenju HSP-a AS. 

Jučer je na sjednici izbornog stožera te koalicije odlučeno da glasnogovornik Izbornog stožera koalicije radnog naziva Domovinska koalicija bude bivši istaknuti HSP-ovac i bivši saborski zastupnik Miroslav Rožić

Iz HSP-a AS ističu da su u koaliciju okupili "stranke, udruge i istaknute pojedince pravaško-demokršćansko-domoljubnog svjetonazora". 

>>Nitko se nema pravo ispričavati za Oluju

>>'Raskidamo sve veze s HDZ-om kao što je Hrvatska raskinula s bivšom SFRJ'

Komentara 16

DU
Deleted user
18:54 30.07.2016.

Vesna Balenović i Miroslav Rožić. Respect! (dobar izbor)

KA
kajinx
19:31 30.07.2016.

Bravo HSP AS i Vesna! Odnos Kolinde prema Vesni je bio jedan od prvih znakova gdje nam ide "Ja te volim zemljo moja Hrvatska"!

DU
Deleted user
18:22 30.07.2016.

kolinda je otpuhnula.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije