Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
meteoalarm

Veliko nevrijeme zahvatilo Hrvatsku! Padala tuča veličine oraha

nevrijeme
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
1/16
26.07.2014.
u 19:02

Najteže je bilo u podvelebitskom primorju, na potezu Sv. Marija Magdalena-Šibuljina-Milovci-Starigrad gdje je padala tuča veličine oraha

Snažno nevrijeme praćeno kišom i tučom zahvatilo je u subotu poslije 16 sati podvelebitsko primorje i Podgorje. Voda je poplavila više šatora u kampovima, javlja 24 sata.

Najteže je bilo na potezu Sv. Marija Magdalena-Šibuljina-Milovci-Starigrad gdje je padala tuča veličine oraha. Tuča je oštetila automobile.  

Veliko nevrijeme očekuje se u većini dijelova Hrvatske, osim u Dalmaciji.

Upozorenje  je izdano za područje Gospića, Karlovca, Osijeka, Rijeke i Zagreba, objavio je Meteoalarm.

U Zagrebu je nevrijeme počelo oko 19 sati, a promjenu vremena primijetila je i bivša hrvatska premijerka Jadranka Kosor.

Ukoliko imate fotografije i snimke nevremena šaljite nam na javi@vecernji.net.

>>Sunčano vrijeme već danas će zamijeniti pljuskovi i grmljavina

>>Jako nevrijeme haralo Istrom. Vjetar puhao i 23 metra u sekundi!

>>Kiša i tuča pogodile Dalmaciju, vatrogasci izvlačili automobile iz vode

Ključne riječi

Komentara 9

DU
Deleted user
21:48 26.07.2014.

Opet vecernji i orah. Dosta te Mirele Holy :)

PE
Pelagius
19:30 26.07.2014.

Hajo mi je drago da je i gđa. Kosor primjetila promjenu vremena. Sada mogu mirno zatvoriti prozore.

DU
Deleted user
09:08 27.07.2014.

Pišete o tim "olujama" kao da je smak svijeta na pomolu. Sjećam se da su prije 30-ak i više godina kad sam bio klinac oluje znale razvaliti pola grada vegetacije, a kompletni elektroenergetski ispadi bili su romantičan događaj :-). Tuča je bila normalna pojava, i to ne šoder-tuča, nego komadi ko lješnjaci i orasi. 2007. mi je tuča dvaput razvalila auto. A danas se o tome pište ko da ide tornado. Dakle ne brinite previše, sve je isto kao i prije, samo se puno više prati preko medija, raznih radara, meteoroloških "astrologa" koji najavljuju raznorazne uzbune različitih boja, puno se više fotografira.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije