Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DANAS U VEČERNJEM

Veliki specijal Večernjeg lista - Izbjeglička kriza

naslovnica 20.09
Foto: VL
20.09.2015.
u 00:05

U specijalu "Izbjeglička kriza" donosimo 50 pitanja i odgovora o tome tko su izbjeglice, kako ulaze u našu zemlju, što dobiju kada dođu u Hrvatsku te što s onima koji odluče ostati ovdje i još mnogo zanimljivih tema.

S Bliskog istoka i sjevera Afrike prema Europi može krenuti od 5 do 10 milijuna ljudi. A ostane li ovo jedini koridor kao sada, za Hrvatsku bi to moglo biti pogubno...

Demograf dr. Stjepan Šterc sa zagrebačkog Prirodoslovno-matematičkog fakulteta upozorava na moguće ozbiljne posljedice izbjegličke krize u intervju koji danas objavljujemo u sklopu velikog specijala tiskanog izdanja Večernjeg lista: "Izbjeglička kriza".

U specijalu donosimo 50 pitanja i odgovora o tome tko su izbjeglice, kako ulaze u našu zemlju, što dobiju kada dođu u Hrvatsku te što s onima koji odluče ostati ovdje. Pišemo i kakva je etnička, spolna i ekonomska struktura ljudi koji prolaze kroz Hrvatsku.

Od tema iz specijala "Izbjeglička kriza" još izdvajamo:

>>Hrvatska ima i plan C: pustiti izbjeglice da sami idu u Mađarsku

>>Dok smo se vozili kroz Siriju, gledali smo kako ISIL-ovci izvlače ljude iz auta, muče ih i ubijaju

>>Zašto svi sanjaju Njemačku?

>>Sirijski čvor - Sekularna i proruska arapska zemlja dugo je Zapadu bila trn u oku

Foto: VLm

Komentara 48

DU
Deleted user
02:05 20.09.2015.

ogromna vecina ovih nazovi izbjeglica su muskarci izmedju 18 I 30 godina, zasto onda mediji I dalje pokazuju I forsiraju slike zena I djece.

MA
markolozar
22:15 19.09.2015.

Izgleda da se moramo pomiriti s islamskom invazijom.

RA
rakikaki
22:29 19.09.2015.

Sve što Milanović i Kotromanović sada s gnušanjem odbijaju za tjedan dana će primjenjivati.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije