Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 25
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Srimska Lokva

Veliki požar kod Šibenika, vatru gase tri kanadera

kanader
Foto: Dusko Jaramaz/PIXSELL
1/7
15.09.2015.
u 15:29

Oko 13 sati na požarište su poslana 3 kanadera koji kako navode iz MORH-a ulažu velike napore

Veliki požar koji je danas izbio na području Srimske Lokve kod Šibenika zahvatio je borovu šumu, a gašenje požara otežava jak vjetar. Oko 13 sati na požarište su poslana 3 kanadera koji kako navode iz MORH-a ulažu velike napore kako bi se što prije zaustavilo širenje požara i stavilo ga pod kontrolu.

 - Ovo je prvi veći požar zabilježen tijekom rujna, na kojem su angažirane zračne snage HRZ i PZO-a. Prema informacijama s terena, gori borova šuma, a gašenje požara otežava i vjetar,  dok posade Canadaira ulažu napore kako bi što prije zaustavili širenje požara i stavili ga pod puni nadzor, poručuju iz MORH-a

>> U podmetnutom požaru izgorjele dvije svlačionice dječje škole nogometa

Ključne riječi

Komentara 1

ST
stipe123
15:59 15.09.2015.

Je li zapalio naš ili vaš?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije