Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ružica Vukovac

Saborska zastupnica Mosta o Karamarku: Većina će glasovati protiv davanja povjerenja!

Ružica Vukovac
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
1/4
25.05.2016.
u 14:40

– Svaki dan dolaze neke nove informacije i zato nam je teško donijeti odluku i nismo je još priopćili – izjavila je Ružica Vukovac (Most).

Saborska zastupnica Ružica Vukovac za HRT je izjavila da će većina zastupnika Mosta glasovati protiv davanja povjerenja potpredsjednika Vlade Tomislavu Karamarku u Saboru .

– Velika većina će glasovati protiv davanja povjerenja. Međutim, činjenica je da svaki dan dolaze neke nove informacije i zato nam je teško donijeti odluku i nismo je još priopćili – izjavila je Ružica Vukovac (Most).

– Ja o tome stvarno ne bih davala izjave. Imam svoje osobno mišljenje, ali to ne treba biti stav Mosta. Kad će doći do pravične i poštene odluke, to ćemo iznijeti u datom momentu, kada to zaista bude trebalo – poručila je Ljubica Amrušec (Most).

>>Kako će se postaviti zastupnici Mosta pri glasanju o nepovjerenju Tomislavu Karamarku

>> Karamarka su supruga i MOL pomirili s Brkićem. Je li to dovoljno za politički spas?

Komentara 124

DR
drugPlenky
14:59 25.05.2016.

Pa izađite iz Vlade ako vam se ne sviđa, koja je ovo seljačija

DU
Deleted user
15:18 25.05.2016.

Stvarno je karamarko izdao državu što je njegova žena odradila neku reklamicu za sestrinsku firmu ine . Trebao je biti domoljub kao Račan i prodati inine bušotine za bagatelu .

TG
tri groša
15:13 25.05.2016.

Tko je ono dobio izbore u studenom 2015? Tomica? HDZ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije