Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 133
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
priznanje

Večernji list jedine dnevne novine koje su dobile status Superbrands 2015.

superbrend
28.05.2015.
u 16:53

Drago nam je da je i struka prepoznala našu pouzdanost i kvalitetu jer upravo su vjerodostojnost i relevantnost temeljne vrijednosti koje njegujemo, istaknuo je glavni urednik Dražen Klarić.

Među 670 brandova svrstanih u 23 kategorije Večernji list je stekao status Superbrenda, kao jedine dnevne novine prema mišljenju struke.

Odlučeno je tako na glasovanju Stručnog vijeća Superbrands u Hrvatskoj i Sloveniji za 2015. godinu.

Vijeće koje broji 34 člana, predstavnika struke iz svijeta marketinga, medija i odnosa s javnošću, ocjenjivalo je brendove prema četiri najvažnije karakteristike: pouzdanost, kvaliteta, razlika i emotivni učinak.

Superbrands je organizacija čija matična kuća dolazi iz Velike Britanije, utemeljena je na višegodišnjem iskustvu u brendiranju na globalnom tržištu 88 zemalja svijeta i u svojih je 20 godina postojanja izgradila snažan autoritet u brendiranju čiji se čvrsti temelji postavljaju i na hrvatskom tržištu.

– Uz to što su Večernji list najprodavanije novine u segmentu 7 kuna prema podacima ABC-a za 2015., ovo je još jedno veliko priznanje i nagrada. Drago nam je da je i struka prepoznala našu pouzdanost i kvalitetu jer upravo su vjerodostojnost i relevantnost temeljne vrijednosti koje njegujemo – istaknuo je glavni urednik Dražen Klarić.

>>Styria kao digitalni lider bilježi znatno bolje rezultate od podataka koje prikazuje Gemius

>>Styria i ZIP postali strateški partneri

>>Styria Hrvatska daje prakse studentima

Komentara 21

Avatar salko1951
salko1951
16:39 28.05.2015.

Bio prije 50 godina,kad je uz njega izlazila i Grička vještica!!

DO
dobar
17:08 28.05.2015.

Jel to prvoaprilska sala sa malim zakasnjenjem.

TO
tolitol
17:12 28.05.2015.

U naslovu piše "po izboru čitatelja", u samom tekstu se govori o "stručnom vijeću" od 34 člana. I to je već pokazatelj o kakvoj se kvaliteti tu radi. No na sreću Večernjeg, a na opću žalost, razina medija općenito u Hrvatskoj je izrazito niska. HRT je tako počeo zabranjivati pojavljivanje novinara dnevnog.hr u svojim emisijama. Koje naravno svi mi moramo plaćati kao pretplatnici. Užas.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije