Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 181
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Danas na kioscima

Večernji list daje odgovore: 10 ključnih pitanja o Franku

Naslovnica 26.01.
Foto: Vecernji.hr
26.01.2015.
u 00:15

Puno je pitanja postavljeno ovih dana, vezanih uz nastanak i rješavanje problema kredita u švicarskim francima, a Večernji list donosi odgovore na neka od njih.

Puno je pitanja postavljeno ovih dana, vezanih uz nastanak i rješavanje problema kredita u švicarskim francima, a Večernji list donosi odgovore na neka od njih.

Što će biti s kreditima u CHF za godinu dana? Koliko su dosita krediti u švicarskim francima postali skuplji?

Koliko je bilo kredita za drugu nekretninu?

Odgovore na ova i ostala pitanja nađite danas u tiskanom izdanju Večernjeg lista! Dotad možete prolistati i najnovije e-izdanje Večernjeg!

Foto: Vecernji.hr

Ključne riječi

Komentara 18

CH
chupakabra
01:10 26.01.2015.

baš je lijepa stranica vecernjeg lista. Zašto tu krvavu ruku niste stavili prije ovako na naslovnicu? taj mentalitet proganjanja i nepovjerenja vlastitom narodu je evolucijska sramota za hrvate a posebno za novinare koji recimo jednog Todorića ili EPH neće previše rastezati ali obične ljude će govnariti sa člancima 5x5 - evo, rekli smo vam. Bravo, društveno neodgovorni lampioni...

MI
midamir
22:02 25.01.2015.

UBS = United banksters of switzerland

VI
virgosinemacula
22:21 25.01.2015.

Kakve ima veze kolko je bilo kredita na drugu nekretninu. Sta znaci ako ljudi zele imati stan i kucu, da mozda jednoga dana ostave svojoj djeci, i zato citav zivot rade, da ih zato treba pljackati. Oh, Boze dragi svasta li mosh cut u ovoj nasoj zemlji urnebesa i cudesa.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije