Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 133
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bilice

Prosvjednici spriječili deložaciju obitelji Slavica

Foto: Dusko Jaramaz/PIXSELL
1/5
15.04.2014.
u 11:55

Jadranska banka zatražila je da se deložacija odgodi za 6 mjeseci

Aktivisti Živog zida okupili su ispred doma obitelji Slavica iz Bilica gdje su spriječili deložaciju zakazanu za 11 sati. Nešto prije 12 sati udruga je na svom Facebook profilu objavila kako je Jadranska banka zatražila da se deložacija odgodi za 6 mjeseci.

Kako piše portal Šibenik.in, tridesetak aktivista spriječilo je sudskog ovršitelja šibenske Jadranske banke da uđe u kuću obitelji Slavica u Bilicama i provede ovrhu zbog neplaćenog kredita u iznosu od 200.000 kuna, koje je još 1999. godine podigao Vinko Slavica kroz program samozapošljavanja.

Na svom Facebook profilu udruga je objavila kako je neka osoba s aktovkom ušla u kuću i ponudila odgodu deložacije na 6 mjeseci ako se "živi zid" makne.

>> Aktivistima prijete visoke kazne i zatvor

Komentara 23

KA
kafka
11:40 15.04.2014.

Oprezno s dugom i zaduživanjem. . . . . . . . . . . . Vlasništvo je uvjetno dok ne platimo dug. To je kao poslovni rizik.

HR
HR4ever
12:07 15.04.2014.

Dragi moji aktivisti,nemojte praviti zivi zid,nego skupite 200.000 Kuna i otplatite dug.....

MX
Mister X
11:49 15.04.2014.

Sranje od zakona kad ne funkcionira i kad šačica ljudi spriječi provedbu "zakona" presude RH. dans tu sutra tamo vamo i tako da se opet nzna tko pije a tko plača . Na kraju ispada da netreba nitko da plačaa samo pozove, plati "aktiviste" za pomoč... Sutra če doči na ideju da ne dozvole da se čovjeka odvede u zatvor jel "aktivisti" ne poštuju i tu presudu bjedne balkanije ! Aktivista je onaj tko iz dosde -pasivista si nađe posao obvezu da se suprostavi kome; bezobraznim nepoštenim suludim presudaama neke tobož države zar ne ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije