Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 139
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
AUTO OSIGURANJE

Uz najpovoljnije auto osiguranje gratis pretplata na Večernjak

Allianz osiguranje i e-večernji
Foto: PR FOTO
28.11.2015.
u 08:00

Uz već povoljniju online cijenu Allianz auto osiguranja, ostvarite dodatni poseban popust, a na dar dobivate i 3 mjeseca pretplate na Večernjak!

Svijet se u prethodnih 20 godina polako, ali sigurno seli iz svog fizičkog oblika u u digitalni svijet. Kupite auto osiguranje online i zaboravite na čekanje u dugim redovima na šalterima.

Uz već povoljniju online cijenu Allianz auto osiguranja, ostvarite dodatni poseban popust, a na dar dobivate i 3 mjeseca pretplate na Večernjak! Jednostavno zatražite promo kod i na svoju e-mail adresu primit ćete kod kojim ostvarujete dodatni popust prilikom online kupovine auto osiguranja.

Zašto ugovoriti online auto osiguranje?

NEMA VIŠE ČEKANJA U DUGIM REDOVIMA NA ŠALTERIMA

Policu možete ugovoriti u bilo koje doba, gdje god se nalazili, bez odlaska u poslovnicu i bez prodajnog agenta. Platite karticama (može i na rate) ili općom uplatnicom za neobvezujuće ponude (internet bankarstvom). Sigurnost i privatnost vaših podataka zaštićeni su prema najvišim standardima. Nakon plaćanja na e-mail adresu stiže vam potvrda s kojom odmah možete na registraciju.

DODATNE POGODNOSTI

Online ugovoranjem police dobivate sve pogodnosti Allianz auto osiguranja koja uključuje pomoć na cestama u Hrvatskoj 0-24 h do 700 kuna po asistenciji u slučaju nezgode, te do 1.000 kuna u slučaju spašavanja i prijevoza vozila. Tu je i naknada troškova sudskog postupka radi izazivanja prometne nesreće do 40.000 kuna te zaštita bonusa u slučaju sudara (za klijente s 50% bonusa). Možete i skupljati MultiPlusCard bodova, dobivate zelenu kartu, a iz drugih osiguravajućih društava možete prijeći besplatno i jednostavno uz zadržavanje postojećeg bonusa.

BESPLATAN PRISTUP DIGITALNOM IZDANJU VEČERNJAKA

Poklanjamo vam pretplatu na digitalno izdanje Večernjeg lista vrijednosti 322 kune! Čitajte puno izdanje omiljenih novina na vašem računalu, tabletu ili smartphoneu uz poklon pretplatu u trajanju od 3 mjeseca.

Allianz osiguranje možete jednostavno kupiti putem Allianz web stranice nakon čega će vam na mail stići obrazac i kod za prijavu putem kojih dobivate besplatan pristup na e-večernji.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije