Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
30.07.2015. u 10:30

Bauk ni u 4 godine nije sredio popis u

        Milan Bandić, zagrebački gradonačelnik, ne samo da nije uspio progurati rebalans proračuna kojim je bilo predviđeno povećanje od 250 milijuna kuna nego je optužen i za pokušaj potkupljivanja. Upravo to mu je predbacio Zoran Piličić, gradski zastupnik HDZ-a, primjedbom da “sitnim prebacivanjem novca s fontana na gradnju Trga Franje Tuđmana“ pokušava “potkupiti zastupnike HDZ-a“. “Vi mislite da ćemo mi za taj sitniš od par milijuna kleknuti pred vas“, požalio se Piličić dodajući da to vrijeđa i njih i “dignitet dr. Tuđmana“. Doista, odakle Bandiću ideja da zastupnike HDZ-a potkupi sitnišem?     

Srećko Jeličić, vlasnik splitskog restorana Posejdon, udružen s jošosam ugostitelja požaliose Slobodnoj Dalmaciji da ”trpe teror“ dok su istovremeno “gosti žrtve mobbinga“.Teške optužbe usmjerene su na hostese koje su susjedni restorani angažirali za privlačenje gostiju što je, uostalom, posve uobičajena praksa u svim svjetskim ljetovalištima.Umjesto što se medijima žale na “teror hostesa“, bolje bi jalnim ugostiteljima bilo da i sami porade na privlačenju gostiju.    

Davorin Rudolf, akademik, gostujući u Dnevniku HTV 1 u nekoliko rečenica izgovorio je čak dva lapsusa.Prvi – da je Javier Solana bio predsjednik Europske komisije, i drugi – da je Gibraltar spor između Francuske i Britanije. Vruće je, dogodi se čovjeku.     

 Arsen Bauk, ministar uprave, komentirao je za tportal izjave nesuđenog gradonačelnika Vrgorca Ante Pranića da su HDZ-ovi aktivisti kombijima dovodili birače na glasačka mjesta, a mahom se radilo o ljudima koji nemaju nikakve veze s Vrgorcem. Bauk je potvrdio da još uvijek postoje velike nelogičnosti između popisa stanovništva i popisa birača pa tako u Vrgorcu na popisu birača ima oko 700 ljudi više nego što ih živi prema popisu stanovništva. “Problem se rješava, no u ovom slučaju bio je toliki da se do danas nije mogao potpuno riješiti“, priznaje Bauk dodajući da je za brisanje fiktivnih birača zadužena policija. U svakom slučaju za nesređene popise birača kriva je aktualna vlast.     

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije