Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 94
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Klisović najavio

Uvode se povjerenici za investitore, na raspolaganju će im biti od 0 do 24

Joško Klisović
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
22.04.2014.
u 23:50

Osobi na toj funkciji bit će dužnost uspostaviti direktni kontakt s potencijalnim investitorima i biti im stalno na raspolaganju

Joško Klisović, zamjenik ministrice vanjskih i europskih poslova, u Dnevniku HRT-a najavio je uvođenje povjerenika za investitore u okviru projekta gospodarske diplomacije.

Osobi na toj funkciji bit će dužnost uspostaviti direktni kontakt s potencijalnim investitorima i biti im stalno na raspolaganju.

 – Jednom će investitoru na raspolaganju biti više povjerenika i to od nula do 24 sata dnevno – rekao je Klisović.

  – Želimo imati direktni odnos s investitorima, već nas zovu potencijalni investitori, a ako je potrebno zovu i ministre direktno kako bi se riješio problem i uklonila barijera koja smeta investitoru – kazao je Klisović.

>> Grčić: Iz EU fondova će se u 2014. financirati projekti vrijedni 8,5 milijardi kuna

Komentara 33

Avatar Elya iz 🇺🇦 Avdiivke
Elya iz 🇺🇦 Avdiivke
08:47 23.04.2014.

ovo zvuči kao loš vic na koji se ne možemo niti nasmijati...

L0
luena 01
09:21 23.04.2014.

Sta je sa onim investirorima iz Londona sa kojima su Grcic i Vrdoljak vodili pregovore,cemu nam sluze Vrdoljak,Jakovina ,H.Doncic na ministarskim funkcijama ,kao maskote li sto, kad nam sad trebaju neki savjetnici -povjerenici za investitore .

VE
verakruz
08:45 23.04.2014.

eh... Ako je ovaj ćelo zamjenik Pusićke, mogu samo misliti koji su mu dometi... Daleko mu kuća bila.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije