Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 181
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
predsjednički izbori

Uvijek će biti onih koji prigovaraju, ali K. G. Kitarović odgovara HDZ-u

Tomislav Karamarko   Kolinda Grabar Kitarovic.  Photo: Goran Stanzl/PIXSELL
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
24.10.2014.
u 16:27

Uvijek će biti prigovora je li se nešto moglo ovako ili onako, ali K. Grabar Kitarović pobjeđuje, rekao je Tomislav Karamarko

Nakon Predsjedništva HDZ-a na kojem je bilo i prigovora zbog nejasnih i nedovoljno određenih stavova njihove predsjedničke kandidatkinje Kolinde Grabar Kitarović, Tomislav Karamarko službeno se sastao s njezinim izbornim stožerom. Karamarko nam je pak potvrdio da je prekjučer održan sastanak, ali kaže kako je stožeru prenio potporu Predsjedništva i da je uvjeren u njezinu pobjedu.

– Uvijek će biti onih koji će imati neki prigovor zato što je naša kandidatkinja nešto mogla reći ovako ili onako. Ali Kolinda Grabar Kitarović političke je profilacije koja nama odgovara, ona je narodnjačkog usmjerenja. Jednostavna je, normalna i pametna žena, a njezino profesionalno iskustvo koje je stekla u NATO-u samo joj je dodatna prednost – nahvalio ju je Karamarko. Podsjetimo, na sjednici Predsjedništva Gordan Jandroković rekao je da poruke Grabar Kitarović u kampanji nisu dovoljno jasne i kako politički nisu dobro koncipirane. I sam Karamarko, prema našim informacijama, ustvrdio je da ona u kampanji mora zastupati jasne stavove HDZ-a, što je bio i opći zaključak Predsjedništva. Štoviše, jasno je rečeno da se Grabar Kitarović mora odrediti prema važnim svjetonazorskim pitanjima, pa i o tome da je Tito zločinac.

>>Kolinda Grabar Kitarović obavila špeceraj na Dolcu te kupila usput buket cvijeća

>>Kolinda Grabar Kitarović: Većinu toga što nosim naručujem preko interneta

>>Dio HDZ-a traži da Kolinda bude žešća i agresivnija, a Karamarko ipak zadovoljan

Komentara 25

Avatar mirica19
mirica19
18:25 24.10.2014.

Kolinda ima potporu stranke i potporu naroda! Medijski članci koji nam govore suprotno, samo pokušavaju mazati oči!

PO
Porta1950
18:16 24.10.2014.

Kolindu za predsjednicu !!!!

LU
lukabulic
17:12 24.10.2014.

što tražite da boksa bez ili sa rukavicama pa žena odlično radi svoj posao optužite i vi sad josipovića nek vama budu bandićevi glasovi a ne josipoviću -poslije bacanja bandića iz stroja i dobivanjem njegovi glasača crvenima pomognite ženi ovakoeni ovako kako partija pomaže josipoviću-

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije