navigacija Hrvatska 4
Predsjednik Sabora

Ured Bože Petrova poslao priopćenje u vezi tužbe Tomislava Karamarka za klevetu

"Predsjednik Hrvatskoga sabora Božo Petrov u mnogim je medijskim istupima upozoravao na zaštitu nacionalnih i interesa građana"

Božo Petrov

Foto: Tomislav Miletić/Pixsell

Ured predsjednika Sabora Bože Petrova danas je poslao priopćenje o tužbi Tomislava Karamarka za klevetu protiv Petrova i Mire Bulja, poručujući kako je Petrov upozoravao na zaštitu nacionalnih i interesa građana, čime je "sigurno oformljena grupa neistomišljenika".

"Možemo potvrditi da je Mandatno-imunitetnom povjerenstvu uručen zahtjev privatnog tužitelja Tomislava Karamarka, zastupanog po punomoćniku mr. sc. Ivi Brkiću, za odobrenje vođenja kaznenog postupka protiv Bože Petrova, no u skladu s time ne možemo davati izjave, koje bi se mogle protumačiti kao pokušaj utjecanja na odluku Povjerenstva", stoji u priopćenju.

"Predsjednik Hrvatskoga sabora Božo Petrov u mnogim je medijskim istupima upozoravao na zaštitu nacionalnih i interesa građana, ukazujući pritom na društvene anomalije koje su uključivale i neke kriminalne radnje, smatrajući kako je potrebno provesti promjene u političkom sustavu, funkcioniranju države i društva općenito. Takvim djelovanjem je sigurno oformljena grupa neistomišljenika, kao i pri bilo kojem drugom pitanju od javnog interesa, a koji svoje privatne interese imaju pravo iznijeti pred nadležnim institucijama koje će potom mjerodavno procijeniti o budućim koracima i odlukama", zaključuje se.

>> 'Da se slušalo Karamarka, Ina bi danas bila kompletno u MOL-ovim rukama'

Ocijeni:

1 2 3 4 5

2 (26 ocjena)
Ispravi pogreške

Komentari

115
Registracija
 • Brandfackel Brandfackel

  11.01.2017 u 17:04h

  Petrov je imao priliku pokrenuti treću opciju sa jakim socijalnom, ali i nacionalnim predznakom. On je slučajno ili namjerno omogućio crvenoj buržoaziji da ih još godinama nitko ne priupita za počinjene zločine i porijeklo imovine. Upravo on će u konačnici postati ono što je mislio pripisati Karamarku. Veleizdajnik, a ako se dobrovoljno ne pojavi na sudu, onda i lažov.
  49 91% 5
 • Karl_Habsburg

  11.01.2017 u 16:58h

  Aha, sad bu se to otezalo godinu i pol, i kad Petrov ne bu predsjednik sabora, Plenki ga skida, onako, kirurski ...
  38 90% 4
 • hrza hrza

  11.01.2017 u 16:56h

  Ma da to Boza ne izigrava Boga?
  34 92% 3
 • limun- limun-

  12.01.2017 u 09:23h

  Velika je šeta ekonomski napravljena za RH što se nije slušalo Karamarka i nagodilo, ali najveća šteta je napravita što se pakovalo Sanaderu, zbog pakiranja izgubljeno je stotine milijardi €
  0 0% 2
 • korektura korektura

  12.01.2017 u 07:33h

  Kako ih karamarko
  0 0% 0
 • pinkec pinkec

  12.01.2017 u 04:05h

  A sada bi Most i brifirani Božo trebali platiti gubitak nastao nakon arbitraže!
  2 67% 1
Pregledaj sve komentare