Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 119
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ministar Marić u Sisku:

Ured bivšeg predsjednika dodijelit će se onome kome je najpotrebitiji

Ministar Marić
Foto: Nikola Čutuk/pixsell
1/3
20.12.2016.
u 17:01

Komentirao je i odluku Ustavnog suda o valutnoj klauzuli

"Odluka Ustavnog suda je obvezujuća i za pojedinca i za institucije i njoj ne treba ni dodatno pojašnjenje niti interpretacija. Očekujemo da će bivši predsjednik Mesić tu odluku prihvatiti s punim razumijevanjem  i u tom smislu uputit ću mu poziv za sastanak kako bi dogovorili tehničku provedbu odluke suda. To će biti uskoro." - rekao je ministar državne imovine Goran Marić u Sisku govoreći o odluci ustavnog suda koji je odbio Mesićevu tužbu zbog ukidanja ureda bivšeg predsjednika.

Ministar Marić najavio je kako ima mnogo potreba za dodjelu državnih prostora, te će sigurno i ovaj u kojem se Ured nalazi biti dodijeljen onome kome je najpotrebitiji.

Komentirao je i odluku Ustavnog suda o valutnoj klauzuli.

"Očekivao sam ovakvu odluku jer je nedvojbeno bilo, što sam i govorio,  da valutna klauzula nije protuustavna kategorija nego je valutna klauzula pogrešno primjenjivana i to je Ustavni sud u biti i potvrdio" - rekao je Goran Marić.

>> Oštra reakcija Mesića na odluku Ustavnog suda o ukidanju Ureda, evo što je poručio

Komentara 12

ST
stric7
17:28 20.12.2016.

....teško će uhljeb prihvatiti činjenicu ... pozivat će se na politički progon ... držat će se zubima za fotelju u uredu .... očekujem i "živi zid" na deložaciji...

BJ
Bjelovar112
22:01 20.12.2016.

Evo stavljam se na raspolaganje dragovoljno Vladi RH volonterski sa jos 10 tak prijatelja da im pomognemo u Delozaciji da se to sto prije okonca.

DU
Deleted user
19:17 20.12.2016.

Kad će deložacija?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije