Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
21.11.2014. u 12:00

U prva 24 sata na slobodi u stopu su ga pratile kamere i mikrofoni pa ispada da će ga nadzirati samo novinari.

Ranko Ostojić, ministar unutarnjih poslova, upitan prije sjednice Vlade tko će nadzirati krši li Milan Bandić mjere opreza koje je odredio sud prije nego što ga je uz jamčevinu pustio iz Remetinca, kratko je kazao da to s njim nema veze. Bandića prema do sada objavljenom neće nadzirati ni sud, ni Gradska skupština ni policija, ali to ne znači da se suspendirani zagrebački gradonačelnik može kretati posve neopaženo. U prva 24 sata na slobodi u stopu su ga pratile kamere i mikrofoni pa ispada da će ga nadzirati samo novinari.

Bratu Jure Šundova prijeti zatvor zbog cinkanja

Jure Šundov, bivši splitski dogradonačelnik i najbliži Kerumov suradnik, još je jedna u nizu javnih osoba koja ima nevolja s bratom. Dragi Šundovu, Jurinu bratu i bivšem policajacu, sudi se jer je, piše Slobodna, kao šef smjene dojavljivao kamiondžiji Željku Piscu vrijeme i mjesto nadzora teretnih vozila u okolici Splita te time omogućavao da neki kamioni izbjegnu policijske kontrole na cesti. Zvuči kao olinjali vic: Halo, Jure, kako brat? Ma pusti, pomagao Piscu pa završio u zatvoru.

Štediše iz gradske uprave bogatije od poduzetnika

Milan Bandić ekspresno je osigurao 15 milijuna kuna, a jamčevine su brzo položili i svi osumnjičenici iz gradske uprave. Jedino je poduzetnik Branko Mihaljević, vlasnik Bramgrada, rekao da nema novca za jamčevinu. Vidi se tko ima unosniji posao.

U tri godine jednom sazvao strateško povjerenstvo

Slavko Linić, bivši ministar financija, posve se uživio u ulogu velikog kritičara Milanovićeve vlade i ne propušta priliku da joj uputi neku primjedbu premda je donedavno i sam bio važan kreator neuspješne vladajuće politike. Najnovija Linićeva saborska packa kaže da ova Vlada ne zna upravljati ogromnom državnom imovinom i kao primjer navodi željeznice. Na početku rada Vlade, sjeća se Linić, određeno je da će željeznička infrastruktura biti glavni Vladin projekt pa je zato na čelo povjerenstva postavljen sam premijer. Nažalost, Milanović nakon osnivačkog sastanka nije sazvao – nijedan. Što ćemo kad to premijeru “nije u fokusu“ i ne zanima ga. A i ne da mu se.

>> Jesu li gradonačelnik Zagreba Bandić i njegov odvjetnik Hanžeković u sukobu interesa?

Komentara 4

OS
osica
14:15 21.11.2014.

"Rudi je zakon- a Bandić se šlepa uz njega."

DA
darwil
12:20 21.11.2014.

Još ćete vi plakati za Golim otokom jer će sve deratizacije i reciklaže biti bezuspješne,bakterije,štakori i miševi postali su rezistentni.

19
1995josip
18:24 21.11.2014.

Novinari su ga i digli do neba , a sada ga gaze kada se spustio na zemlju . On je jadan pomislio da može letjeti , a gle sada više ne leti u oblacima .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije