Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 13
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
teško bolesna

Umirovljenoj bojnici Janji Ninić-Babić potrebna financijska pomoć za liječenje

Ninić Babić
Foto:
28.04.2015.
u 16:56

Udruga hrvatskih branitelja Domovinskog rata 91. (UHBDR91.) u suradnji s drugim Udrugama proizašlim iz Domovinskoga rata dodijelila joj je Veliku zlatnu plaketu

Udruga hrvatskih branitelja Domovinskog rata 91. (UHBDR91.) u suradnji s drugim Udrugama proizašlim iz Domovinskoga rata dodijelila je Veliku zlatnu plaketu teško bolesnoj umirovljenoj bojnici Janji Ninić-Babić – za sve što je učinila za slobodnu, samostalnu i neovisnu hrvatsku državu, priopćila je ta Udruga.

Na taj način hrvatski branitelji žele, kako navode, skromno ali od srca odužiti se ženi koja je među prvima stala u obranu hrvatske domovine. Ninić-Babić bila je, između ostalog, jedna od najbližih suradnica bivšeg ministra obrane Gojka Šuška sve do njegove smrti, a danas, kako su priopćili, leži u bolnici u Zagrebu u vrlo teškom stanju te joj je prijeko potrebna i financijska pomoć kako bi  liječenje nastavila u inozemstvu.

Također su objavili broj računa na koji možete uplatiti donaciju za heroinu hrvatskog Domovinskog rata:

Antun Babic

Privredna Banka Zagreb

Tekući račun u kunama je: HR24 2340 0093 2180 5356 1

Poslovnica 116, Kneza Mislava 2, Zagreb.

Komentara 8

GI
gilesfra007
17:51 28.04.2015.

A od cega boluje zena da mora ici u inozemstvo i zasto racun u banci glasi na Antuna Babica, a ne na Janju?

FR
franjo
18:11 28.04.2015.

Svi smo se mi Hrvati borili za Hrvatsku, svako na svoj način. Mislim da i mi imamo u medicini stručnjake bolje nego možda u inozemstvu . Mislimo kao i onda da je sve bolje što je izvana , ali se varamo. Nedaj Bože nikom tešku bolest koja se ne može nigdje na svijetu izliječiti.

Avatar zgdomorodac
zgdomorodac
19:38 28.04.2015.

Zasto racun glasi na drugu osobu ja sam branitelj i isto imam velikih problema sa zdravljem nedaj boze nikom ,al odustao sam od svega neka bude volja bozja iz gradskog ureda zg salju sami podobne ,a ured predsjednice to jest savjetnik ante deur mjesec i po dana se na obicno pitanje ne udostoji odgovoit ,zna li predsjednica kakve savjetnike ima

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije