Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 137
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Gordan Maras

'AKo fotografija nije fotomontaža, mogu mu samo reći: Miči se iz Vlade Hasanbegoviću'

Gordan Maras
Foto: Davor Višnjić/PIXSELL
11.02.2016.
u 08:20

– Ako fotografija ministra Hasanbegovića s ustaškom kapom koju su objavile jedne novine nije fotomontaža i ako je zbilja pisao tekstove za jedan opskurni časopis u kojima je ustaše opisivao kao heroje i mučenike, mogu mu samo reći: Miči se iz Vlade, Hasanbegoviću, i poštedi nas sramote da svijet misli da čovjek takvih stavova može biti relevantan političar u Hrvatskoj – poručio je Maras

Fotografiju na kojoj je ministar kulture Zlatko Hasanbegović, a koju su objavile Novosti jučer je na Facebooku komentirao i saborski zastupnik SDP-a Gordan Maras.

– Ako fotografija ministra Hasanbegovića s ustaškom kapom koju su objavile jedne novine nije fotomontaža i ako je zbilja pisao tekstove za jedan opskurni časopis u kojima je ustaše opisivao kao heroje i mučenike, mogu mu samo reći: Miči se iz Vlade, Hasanbegoviću, i poštedi nas sramote da svijet misli da čovjek takvih stavova može biti relevantan političar u Hrvatskoj – poručio je Maras. 

 

Ukoliko fotografija ministra Hasanbegovića sa ustaškom kapom koje su objavile jedne novine nije fotomontaža i ukoliko je...

Posted by Gordan Maras on Wednesday, 10 February 2016

>> SDP: Ako je fotografija autentična, Hasanbegović mora snositi posljedice 

>> 'Skandalozno je i nedopustivo da u današnjoj suvremenoj Hrvatskoj u Vladi RH sjedi ministar koji veliča zločin'

Komentara 99

Avatar Neanderthalac
Neanderthalac
08:35 11.02.2016.

... reče maneken za šampone.

GR
granit1
08:41 11.02.2016.

Ovi SDP_ovci iz bivše vlade su zlo za zdravo hrvatsko društvo. Nikad nisu ni jednom riječju rekli o položaju hrvata u Srbiji, nego nas uporno truju ustaštvom, a njihovi predhidnici čijim stazama oni koračaju su otrovali Stepinca i pobili na tisuće hrvata.

MI
misho32
08:31 11.02.2016.

sada se javlja i ovaj bjednik . Nije on problem jer to njegovo laprdanje nitko ozbiljno ne bi uzeo , već je problem Večernji list koji takvim bezveznjacima i njihovim izjavama daje ovoliku pažnju. Nema demokracije u Hrvatskoj uz ovakvee medije i to njhovo jednoumlje koje nam nameću.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije