Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HŽ Cargo

U tri dana štrajka otkazana 94 vlaka, teretni promet normaliziran

vlak
Hrvoje Jelavic/PIXSELL
19.04.2014.
u 15:08

Tijekom štrajka koji je počeo 16. travnja u 17 i 30 sati i trajao do 18. travnja u ponoć vozilo je 196 teretnih vlakova, a 94 vlaka su otkazana.

Nakon trodnevnog štrajka članova Sindikata željezničara Hrvatske željeznički teretni promet danas je normaliziran, priopćio je HŽ Cargo.

Tijekom štrajka koji je počeo 16. travnja u 17 i 30 sati i trajao do 18. travnja u ponoć vozilo je 196 teretnih vlakova, a 94 vlaka su otkazana.

Zaostali teret s pruga će se prevesti do nedjelje u večernjim satima, a točan iznos štete nastale tijekom štrajka naknadno će se utvrditi, izvijestio je HŽ Cargo.

>> Sindikati traže da se u Cargu ne otpušta po imenu i prezimenu

Ključne riječi

Komentara 1

KA
kafka
16:30 19.04.2014.

Otišao državni novac na nezaslužene bonuse politikom postavljene uprave. . . . . . . . . . . . . . . . . . . Otišao državni novac na iznadprosjećne otpremnine i nezaslužene plaće zaposlenika. . . .. . . . . . . . . . . . . . . . Otišao državni novac na preskupe upitne rekonstrukcije pruge pruga. . . . . . . . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . . . . . . . . Otkud velike plaće i bonzsi ako je HŽ stalno u gubicima? Čemu su koristile neadekvatne rekonstrukcije koje pruga koje se slabo koriste, kojima se ukidaju vlakovi i koje će trebati ponovno rekonstruirati? Samo da bi netko namlatio lovu i potrošio državni novac.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije