Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Posla očito ima...

U splitskoj županiji radi 'administrativna tajnica tajnice'

Thinkstock
05.05.2014.
u 22:48

- Dopuštam mogućnost da je opis posla pomalo "nezgrapan", ali činjenica je da je tajnica Županije u rangu pročelnika, a svi pročelnici imaju svoje tajnice

Radno mjesto pod nazivom 'administrativna tajnica tajnice Županije' u Splitsko-dalmatinskoj županiji najbolje ocrtava golemi i skupi državni hrvatski birokratski aparat.

Kako piše Novi list, posla očigledno ima, jer pored tajnice Županije, na četvrtom katu prostorije imaju i "administrativna tajnica tajnice Županije", kako glasi puni opis radnog mjesta, te "pomoćnica tajnice Županije"...

- Dopuštam mogućnost da je opis posla pomalo "nezgrapan", ali činjenica je da je tajnica Županije u rangu pročelnika, a svi pročelnici imaju svoje tajnice. Obujam posla tajnice Županije uključuje pripremu županijskih sjednica, pripremu svih materijala te još obveza zbog kojih je također neophodno radno mjesto administrativne tajnice (koja se bavi daktilo-poslovima te svim drugim tajničkim poslovima), ali i pomoćnika tajnice Županije. Uostalom, ako tajnik Sabora može imati tajnicu, nema razloga da isto ne bude i u Županiji - reagirao je promptno za Novi list Davor Pavić, glasnogovornik Splitsko-dalmatinske županije.

>> Strani ulagači: Bez otkaza nema ni zapošljavanja

Ključne riječi

Komentara 5

BL
Blizard
07:18 06.05.2014.

Ako tajnik Sabora ima tajnicu i tako unedogled ..., pa mogu opstati harača ima dovoljno !!

DU
Deleted user
08:57 06.05.2014.

Ima smisla jedino ako tajnica pored administrativne ima i poslovnu tajnicu.

AA
aabbcc
09:29 06.05.2014.

Nazivi radnih mjesta ne bi smjeli opredjeljivati pol osobe, musko odnosno mjesto samo za zene kao tajnica..(tajnik-ca).

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije