Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Na krstarenju

U Sisak uplovio 80-metarski riječni kruzer "Victor Hugo"

Brod Victor Hugo
Foto: Nikola Cutuk/PIXSELL
1/8
26.05.2015.
u 15:29

Do četvrtka će strani turisti razgledati Sisak i Lonjsko polje.

U Sisak je u utorak uplovio 80-metarski riječni kruzer "Victor Hugo" sa stotinjak turista iz Francuske, Kanade i Belgije koji su na višetjednom krstarenju Dunavom i Savom.

Oni ostaju do četvrtka u Sisku, nakon čega turisti odlaze svojim kućama, a smjenjuje ih 70-ak britanskih turista koji će iz Siska kruzerom zaploviti u suprotnom smjeru, prema Budimpešti.

Do četvrtka će strani turisti razgledati  Sisak i Lonjsko polje.

>> U sve jadranske luke stiže 4,89 milijuna gostiju na kruzerima, Hrvatska ih očekuje 1,1 milijun

Komentara 6

IB
ibiza
16:28 26.05.2015.

super neka samo dolaze

Avatar Vrijeme
Vrijeme
17:08 26.05.2015.

Neznam zasto i prije nismo imali nesto ovako?

CA
Cafa
21:11 26.05.2015.

Čiji je kruzer, Danijele? Nisi doznao? Nisi ni pitao? Ja recimo znam - kruzer je američki, u vlasništvu kompanije Euro River Cruises iz New Yorka. Cijena za jedno krstarenje je oko 3-4 tisuće dolara, a imaju oko 50-ak različitih paketa samo za Dunav. E da, kruzer ima 82 metra a ne 80...i jedan je od čak 99 riječnih kruzera u vlasništvu kompanije. I ne može biti "stotinjak" turista jer je kapacitet Victora Hugoa točno 100 turista. Hvala što si me informirao, Danijele.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije