Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 128
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
neno novosti

U tjedan dana nestalo osam maloljetnika

nestali
Foto: NENO Novosti
1/3
29.04.2016.
u 08:57

Od 11 nestalih osoba iz prošlog broja NENO Novosti, pet osoba je pronađeno. Policija još uvijek traga zaJasminom Horvat, Aleksandrom Ignjac, Tomislavom Mžikom, Antonijem Osmanovićem, Zdravkom Pavlišom,Tarom Pomper.

Nacionalna evidencija nestalih osoba (NENO) danas je objavila popis osoba koje su nestale tijekom posljednjih sedam dana.

Od 11 nestalih osoba iz prošlog broja NENO Novosti,  pet osoba je pronađeno. Policija još uvijek traga zaJasminom Horvat, Aleksandrom Ignjac, Tomislavom Mžikom, Antonijem Osmanovićem, Zdravkom Pavlišom,Tarom Pomper.

Ovo su osobe koje su nestale u prošlih sedam dana:

Monika Brdarić (15) visoka je 170 centimetara, ima smeđe oči, tamnoplavu kosu i slabije je tjelesne građe. Monika se u nedjelju, 24. travnja udaljila s adrese u Karlovcu, Banija u nepoznato. Ne zna se u što je bila odjevena u trenutku nestanka.

Hakija Ferizi (12)  se u petak, 22. travnja udaljio s adrese u Rijeci, Vukovarska ulica u nepoznato. Nije poznato što je imao na sebi u trenutku nestanka.

Viktorijo Grublješić (12) visok  je 155 centimetara, ima crne oči i crnu kosu. Viktorijo se u utorak, 26. travnja udaljio s adrese u Rijeci, Vukovarska ulica u nepoznato. Nije poznato u što je bio odjeven u trenutku nestanka.

Danijela Jelić (14) visoka je 160 centimetara, ima smeđe oči, smeđu valovitu kosu, okruglo lice i srednje je tjelesne građe. Danijela se u srijedu, 27. travnja udaljila s adrese u Vugrovcu, A. Šenoe 52 u nepoznato. U trenutku nestanka imala je traperice, bež jaknu i bijelu majicu.

Ivona Knjaz (17) visoka je 158 centimetara, ima plave oči, plavu kosu, okruglo lice i slabije je tjelesne građe. Ivona se u subotu, 23. travnja udaljila s adrese u Bedekovčini u nepoznato. Nije poznato u što je bila odjevena u trenutku nestanka.

Monika Kovačić (15) visoka je 165 centimetara, ima kestenjaste oči, kestenjastu ravnu kosu, okruglo lice i slabije je tjelesne građe. Monika se u utorak, 26.  travnja udaljila s adrese u Križu u nepoznato. U trenutku nestanka bila je odjevena u crnu jaknu, crne hlače i tenisice.

Mark Mihaljinec (16) se u srijedu, 27.  travnja udaljio s adrese u Ivancu u nepoznato. Ne zna se u što je bio odjeven u trenutku nestanka.

Mateo Oršuš (12)  ima kestenjaste oči, crnu kosu, ovalno lice i slabije je tjelesne građe.Mateo se u utorak, 26. travnja udaljio s adrese u Zajezdi u nepoznato. Nije poznato u što je bio odjeven u trenutku nestanka.

Ukoliko ste vidjeli neku od ovih osoba molimo da posjetite njen profil u Nacionalnoj evidenciji nestalih osoba (klikom na sliku) na www.nestali.hr, nazovete broj 192 ili da se javite u najbližu policijsku postaju.

>> U zadnjih sedam dana nestala su četiri tinejdžera

Komentara 8

OK
okvarbudovič
19:23 29.04.2016.

vjerovatno zrtvovana na masonskim ceremonijama,tko zna.

KA
kajinx
10:34 29.04.2016.

Božo Petrov, htjeo si MUP, sada napravi plan za zaštitu naše djece. Nestaje ih 8 na tjedan, to je 400 na godinu. Orešković i Predsjednica, pomozite Petrovu.

BI
Bilstein
11:31 29.04.2016.

za vrijeme Tita nikad nisu nestajala djeca a sad neka masovna pojava.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije