Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Jeste li ih vidjeli?

U proteklih tjedan dana nestalo deset ljudi, čak pet su maloljetnice!

nestali
Foto: nestali.hr
1/6
24.10.2014.
u 10:48

U posljednjih tjedan dana nestalo je novih deset ljudi.

U glasniku Nacionalne evidencije nestalih osoba NENO objavljen je popis novih nestalih osoba koje traže njihove obitelji. U posljednjih tjedan dana nestalo je novih deset ljudi. Od 13 nestalih osoba od prošlog tjedna, pronađeno ih je sedam. Policija još uvijek traga za: Romeom Bigom, Valentinom Čont, Dejanom Jelinićem, Draženom Lukšićem, Joakimom Markovićem i Sanjom Mihalic.

Ove su osobe nestale u proteklih sedam dana. Ako ste vidjeli neku od njih, možete posjetiti njezin profil u Nacionalnoj evidenciji nestalih osoba, nazvati 192 ili se javiti u najbližu policijsku postaju.

Magdaleno Baučić (17)

Mjesto i datum nestanka: Split, 19.10.2014.

Opis: Magdalena Baučić (17) visoka je 165 centimetara, ima smeđu kosu, plave oči, ovalno lice i srednje je tjelesne građe

Magdalena se u nedjelju, 19. listopada, udaljila s adrese u Splitu, Gundulićeva ulica, u nepoznato. Nije poznato u što je bio odjevena u trenutku odlaska.

Tajana Deronja (17)

Mjesto i datum nestanka: Brod Moravice, 22.10.2014.

Opis: Tajana Deronja (17) visoka je 170 centimetara, ima crnu gustu kosu, kestenjaste oči, ovalno lice i srednje je tjelesne građe.

Tajana se u srijedu, 2. listopada, udaljla s adrese u Brodu Moravice, Donja Dobra 8E, u nepoznato. U trenutku odlaska bila je odjevena u bijelu majicu i mjestimično poderane uske traperice.

Ivan Đerić (33)

Mjesto i datum nestanka: Zagreb, 20.10.2014.

Opis: Ivan Đerić (33) visok je 170 centimetara, ima crnu kosu, smeđe oči, kukast nos, ovalno lice i srednje je tjelesne građe. Na desnoj strani lica ima ožiljak.

Ivan se u ponedjeljak, 20. listopada, udaljio s adrese u Zagrebu, Črnilo 3b, u nepoznato. U trenutku odlaska bio je odjeven u crnu trenirku i crne tenisice te je sa sobom nosio crnu okopojasnu torbicu.

Vesna Mihelić Bakić (60)

Mjesto i datum nestanka: Zagreb, 18.10.2014.

Opis: Vesna Mihelić Bakić (60) ima kratku svijetlu kosu, jače je tjelesne građe i nosi naočale.

Vesna se u subotu, 18. listopada, udaljila s adrese u Zagrebu, Jankomir, u nepoznato. U trenutku odlaska bila je odjevena u crno-bijelu prugastu majicu i crne hlače.

Lorena Perković (16)

Mjesto i datum nestanka: Zagreb, 21.10.2014.

Opis: Lorena Perković (16) je visoka 162 centimetra, ima ravnu kestenjastu kosu, smeđe oči i srednje je tjelesne građe.    

Lorena se u utorak, 21. listopada, udaljila s adrese u Zagrebu, Zagrebačka avenija, u nepoznato. U trenutku odlaska na nogama je imala bijele tenisice "starke", a sa sobom nosila maslinastu torbu.

Miko Rožić (40)

Mjesto i datum nestanka: Zagreb, 22.10.2014.

Miko Rožić (40) se u srijedu, 22. listopada, udaljio s adrese u Zagrebu, Sveti Duh, u nepoznato. Nije poznato u što je bio odjeven u trenutku odlaska.

Antonija Starčević (17)

Mjesto i datum nestanka: Karlovac, 22.10.2014.

Opis: Antonija Starčević (17) je visoka 175 centimetara, ima ravnu svijetloplavu kosu, velike svijetloplave oči, okruglo lice i jače je tjelesne građe. Na gornjem dijelu lijeve noge ima veći madež.

Antonija se u srijedu, 22. listopada, udaljila s adrese u Vojniću, Vojišnica 96, u nepoznato. U trenutku odlaska bila je odjevena u crnu majicu, gornji dio crni trenirke s kapuljačom, traperice i smeđe ravne čizme s resama.

Ivan Šantak (60)

Mjesto i datum nestanka: Zagreb, 19.10.2014.

Opis: Ivan Šantak (60) je visok 175 centimetara, ima prosijedu kosu, smeđe oči i jače je tjelesne građe.

Ivan se u nedjelju, 19. listopada, udaljio s adrese u Zagrebu, Mikulići 22B, u nepoznato. U trenutku odlaska bio je odjeven u sako, smeđe hlače i cipele.

Dejana Špoljarić (14)

Mjesto i datum nestanka: Bjelovar, 19.10.2014.

Opis: Dejana Špoljarić (14) je visoka 155 centimetara, ima crnu ravnu kosu, sive oči i slabije je tjelesne građe.

Dejana se u nedjelju, 19. listopada, udaljila s adrese u Bjelovaru, Prgomelje 26, u nepoznato. Nije poznato u što je bila odjevena u trenutku odlaska.Thomas Walter Ungar (16)

Thomas Walter Ungar (16)

Mjesto i datum nestanka: Rijeka, 20.10.2014.

Opis: Thomas Walter Ungar (16) je visok 168 centimetara, ima kestenjastu ravnu kosu, velike zelene oči, ovalno lice i slabije je tjelesne građe.

Thomas Walter se u ponedjeljak, 20. listopada, udaljio s adrese u Rijeci, Franje Čandeka, u nepoznato. U trenutku odlaska bio je odjeven u crnu trenirku.

>>Od 13 novih nestalih u tjedan dana čak 9 maloljetno

>>U proteklih tjedan dana nestalo 5 osoba

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije